Sari la conținut

Bullbar Fata / Spate

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare ,   Din pacate la RAR nu se pot omologa pentru a circula pe drumuri publice nici un fel de bare metalice fata , bull bar , etc . Se poate omologa piesa, dar nu si masina cu piesa montata

Bara aia de la mudster de 8400+lei cred ca am vazut montat ceva asemanator sau poate ceva de la ARB pe un Duster alb "tunat" pt off-road: BFG-uri MT cred, snorkel, scut de Al pare sa aiba, d'ala lung

Sa nu te superi, e doar o parere personala: aceste fiare nu numai ca nu te ajuta dar sunt si oribile, mai ales ala de pe spate!

Posted Images

Sper sa nu te superi (si) pe mine, dar poate da doamne doamne si te razgandesti.

O sa fie dezastru in caz ca o lovesti sau daca te loveste cineva.

Iese si urata cu spume, dar e doar parerea mea. Dupa mine si blondele is la fel, majoritatea. Chestie de gust. Insa la siguranta nu mai e chestie de gust !!!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, pe sosea cum zice si @Cristof, daunele sunt mai mari, chiar la viteze mici 30-40-50km/h.

In off am vazut pe alta masina, directia blocata. Am mai citit ca altii in off au facut stricaciuni din cauza bullbar ( adica fara ar fi trecut de obstacol fara probleme) fiind garda la sol micsorata, unghiul de atac cu valoare mai proasta. Din astea...

Link spre post

meHIGH, ce sa zic, metalul de 2mm grosime e mai tare ca plasticul spoilerului, grilei, etc si aripioarele radiatoarelor. Prinderea obiectelor face ce face, dar deformarea lor total aiurea in caz de... produce pagube.

Hai sa fim optimisti si sa zicem ca va fi totul bine si tu o sa mergi cu 10-20km/h mai incet dupa montarea lor, decat mergeai in mod normal.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...