Sari la conținut

Sunt Nou Pe Aici - Duster 1.5 Dci 4X4 110Cp Albastru

Postări Recomandate

@ToranagaSama zice de bine, poti sa o lasi mai incet :D, dar sunt sigur ca doar doreai sa vezi "cat merge" nu cred ca o sa fie regula.

Acuma, pt. linistea ta sufleteasca, pe site-ul nokian zice ca poti sa mergi pana la 190km/h cu cauciucurile tale:

post-3261-0-10820200-1445878398_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 74
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut,   Sunt nou aici Astazi mi-am achizitionat un Duster la mana a doua, as fi vrut sa fie unul nou, dar nah... atat s-a putut (cu tot efortul)   Masina a fost cumparata printr-un dealer autori

Salut,   Ultima plimbare cu Duster-ul am facut-o la Bansko, in Bulgaria. Am facut in total aproximativ 1200 km (Bucuresti - Bansko - Bucuresti + un pic pe acolo). Consumul mediu inregistrat pe CB (r

Asta este, nu ne mai ramane decat sa ne bucuram de celelalte aspecte ale detinerii unei masini I-am facut ieri cateva poze. Imi pare rau ca nu am apucat sa o spal. Am surprins si momentul cand a fac

Posted Images

Normal ca nu o sa fie o regula :) Mai mergea peste 160 pe bord, pedala mai era destula, dar mi-a fost mila. O sa mai fac un test la vara dupa ce o incalt mai subtire. In schimb la 150 se simtea super ok. Stabilitatea era foarte buna, nu stiu ce sa zic daca e doar placebo sau au avut o oarece contributie si amortizoarele bilstein. Pacat de consumul mare la viteza. Deh, stiti si voi vorba aia cu sufletul si cu raiul :)

Link spre post
  • 2 months later...

Salutare!

Am fost in Decembrie pana la Straja, la ski. Masina s-a comportat excelent, am mers 4x4 auto pe Valea Jiului. Asfalt nou, masina "noua", ce sa mai zic, foarte frumos. Am fost multumit de stabilitate in curbe si puterea/cuplul motorului in depasirile scurte. Pe serpentinele dintre Lupeni si Straja s-a comportat nemaipomenit. Consum bucuresti-straja-bucuresti 6.5 l/100km, in conditiile in care nu am depasit 110 km/h pe autostrada (3 persoane + bagaje + echipament ski), iar schiurile au fost in masina.

Urmatorul drum va fi la Bansko, 4 persoane si schiurile puse in suporti pe masina. Bine ca s-a mai ieftinit motorina :)

Link spre post
  • 4 weeks later...

Salut,

Ultima plimbare cu Duster-ul am facut-o la Bansko, in Bulgaria. Am facut in total aproximativ 1200 km (Bucuresti - Bansko - Bucuresti + un pic pe acolo). Consumul mediu inregistrat pe CB (resetat inaintea plecarii) a fost de 7.3 l/100km cu 4 persoane in masina, bagaje pana la plafon in portbagaj, schiurile puse in suporti pe bare transversale si cauciucuri AT. Acolo am urcat cu masina la partii cu 4x4 pus pe auto, in rest 2WD. Viteza pe autostrazi a fost de 110-120 km/h. Masina a mers impecabil, nu am avut niciun eveniment. Motorina standard de la OMW sau Shell din Bulgaria costa 1.87 leva / litru si cred ca a fost buna, nu am simtit nicio schimbare in comportamentul motorului dupa ce am alimentat. Primul concediu cu Dusterul a fost un succes :D

Link spre post
  • 9 months later...

Salutare,

Nu am mai scris de mult timp pe topicul lui Dusterica.

El a ajuns la ~78000 km rulati, din care impreuna avem 14000 (facuti cam intr-un an).

Am facut revizia cu materiale de la colegul @Planetara si cam atat. Nicun eveniment special, masina se comporta foarte bine, luna asta ii fac si distributia pentru ca se apropie de 80000 km. Sunt curios daca trec si de iarna asta cu bateria de prima echipare. Iarna trecuta nu a dat niciun semn de oboseala.

Link spre post
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Salutare!

Am facut saptamana trecuta distributia (80000 km) si am schimbat placutele de frana. Bineinteles, piesele de la @Planetara.

200 kit distributie

180 pompa apa

200 kit accesorii

150 placute

353 manopera service Adras

_____

1083 lei

Din ce am mai auzit, pompa de apa nu se schimba la prima distributie pentru ca de obicei nu curge pana atunci. In schimb, la mine cursese, mecanicul mi-a aratat pe unde.

Cei cu >80000, la voi cum a fost?

Merci,

Andrei

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...