Sari la conținut

Postări Recomandate

Chiar si cu piciorusul ala pus in directia buna, daca sistemul e la fel ca la PH1, e loc de greseala. La mine, cand am schimbat un bec, a ramas putin stramb pe axa stanga-dreapta si luminam calea lactee pana m-am prins care e treaba.

Cel mai simplu cred ca e sa te duci la orice stand de itp, sa iti puna lupa pe faruri si sa le regleze daca e cazul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exact asa a fost si la mine cand am pleat in concediu. Portbagajul era plin ochi, de nici macar luneta nu o vedeam in retrovizoare. Nici nu mai spun ca nu aveam vizibilitate. mergea masina cu botul in sus ca barca pe apa. Cu luminile reglate la 0 vedeam ca si cum ar fi fost ridicate la maxim. Ma gandisem sa le ridic la maxim in momentul ala, sa bata lumina peste masinile din fata , dar cred ca in felul asta aveam vizibilitate doar in varful plopilor de pe marginea drumului.

Link spre post

Nu vreau sa mai deschid alt topic si postez aici: am gasit pe net o poza cu un Duster care are doua chestii care ma intereseaza: faruri de ph2 cu lupa pentru faza scurta, xenon cred si stropitori pentru faruri de la megane cred. Exista farurile astea? Iar stropitorile cum s-ar putea adapta? Multumesc!post-3295-14560488150144_thumb.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...