Sari la conținut

Concediu Grecia - Corfu

Postări Recomandate

De la 1 septembrie pana in 15 septembrie vom fi in concediu. Cineva merge in Grecia in perioada respectiva ? Am putea sa ne organizam eventual sa trecem impreuna prin Bulgaria, sau de ce nu, daca destinatia este aceeasi, ne mai si cunoastem si povestim de dustere, printre altele :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca mergi pe la sârbi, singura porțiune cu probleme este o bucată de aproximativ 80km, unde se lucrează la autostradă și traficul este redirecționat pe drumuri obișnuite (nu sunt cozi sau semafoare,

.... sau poate se uitau doar ciudat ca nu mai intra nimeni cu masina acolo ?

Acum am ajuns acasa din Corfu. Am fost pe la PF1-Serbia-Macedonia-Grecia la fel si la retur. Drumul este bun, de la PF1 (Drobeta), primii 50-60 km de drum sunt mai valuriti, dar in rest ok. In Mace

Daca se va programa mai din vreme la anu putem sa ne organizam mai bine in sensul asta. Daca treceti prin Drobeta Turnu Severin si apoi Serbia-Macedonia-Grecia puteti face un popas la o braga rece!

Trimis de pe al meu HTC Desire 510 folosind Tapatalk

Link spre post
Daca se va programa mai din vreme la anu putem sa ne organizam mai bine in sensul asta. Daca treceti prin Drobeta Turnu Severin si apoi Serbia-Macedonia-Grecia puteti face un popas la o braga rece!

pe 8 aug o sa fiu eu in drobeta, in drum spre cheile nerei, apoi serbia; ne auzim cu 1-2 zile inainte sa vin si sper sa putem schimba o vorba!

Sent from my S50 using Tapatalk

Link spre post

pe 8 aug o sa fiu eu in drobeta, in drum spre cheile nerei, apoi serbia; ne auzim cu 1-2 zile inainte sa vin si sper sa putem schimba o vorba!

Sent from my S50 using Tapatalk

Ok. Eu in 2 august revin din Germania si sunt disponibil. Sper sa iti fiu de folos. End of the offtopic cu scuzele de rigoare!

Link spre post

Am fost anul trecut prin Macedonia, Serbia. Sincer, mai bine prin Bulgaria. Acum avem doua variante in plan, fie Calafat - Sofia - Kulata, fie Russe - Makaza. Cineva a fost recent pe Russe - Makaza sau Calafat - Sofia - Kulata ? Noi mergem mai la sud, dar parca ne-ar avantaja acest traseu, chiar daca este mai lung, intrucat avem mai multa autostrada....

Editat de magyari
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...