Sari la conținut

Postări Recomandate

Am atasat o fotografie cum agatam ochelarii inainte si doua fotografii cu noul suport.

E mult mai elegant asa.

Totusi ar fi trebuit sa il avem montat din fabrica....

Felicitari, arata bine, unde ai gasit produsul respectiv? Are vreo denumire specifica?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 91
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   In sfarsit mi-am facut timp sa imi prezint si eu achizitia.   Inainte sa o cumpar am devenit membru al acestui si m-am documentat despre tot ce m-a interesat, iar pe acasta cale tin

Am rezolvat cu stopurile.   Am inlocuit pinii in mufe si totul e OK.

Am reusit sa gasesc si triplele de la Rusi   Doar ce au sosit si sunt foarte incantat.   Merg sa le montez si mai atasez poze.

Posted Images

Eu deja ma gandesc la iarna (om gospodar) si ma intreb ce tip de jante sa folosesc.

Avand in vedere ca voi merge mai mult pe sosea (cu zapada) si foarte rar pe camp prin noroaie, ce ma sfatuiti: pot sa folosesc jantele de aliaj sau trebuie sa am de tabla?

Link spre post

Eu deja ma gandesc la iarna (om gospodar) si ma intreb ce tip de jante sa folosesc.

Avand in vedere ca voi merge mai mult pe sosea (cu zapada) si foarte rar pe camp prin noroaie, ce ma sfatuiti: pot sa folosesc jantele de aliaj sau trebuie sa am de tabla?

Daca nu treci pe cauciucuri de iarna, nu are rost sa schimbi jantele :) Daca treci la cauciucuri de iarna.... dupa buget, iti faci un calcul sa vezi cat ar costa un set de jante vs. 2 schimbari de cauciuc pe an pe acelasi set de jante.

Eu unul merg cu jantele de aliaj si iarna fara nici o problema.

Link spre post

Astazi m-am trezit fara ornamentul de la proiectorul din stanga. Cel mai probabil s-a slabit banda de adeziv si la o groapa a cazut. Cu ce imi recomandati sa lipesc urmatotul set de ornamente?

Are cineva doar ornamentul din stanga sa le facem pereche?

Daca vinde cineva ornamentele astept PM.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...