Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 91
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   In sfarsit mi-am facut timp sa imi prezint si eu achizitia.   Inainte sa o cumpar am devenit membru al acestui si m-am documentat despre tot ce m-a interesat, iar pe acasta cale tin

Am rezolvat cu stopurile.   Am inlocuit pinii in mufe si totul e OK.

Am reusit sa gasesc si triplele de la Rusi   Doar ce au sosit si sunt foarte incantat.   Merg sa le montez si mai atasez poze.

Posted Images

Le am de pe olx.

Nu va dau alte detalii pentru ca mie nu imi funtioneaza corect (trebuie sa schimb ordinea pinilor in mufa).

Nu au marsalier si ceata pe ambele. Sus e semnalizarea si jos marsalierul.

Are cineva schema electrica a mufelor de la triple?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

de la minutul 2.34 incepe explicatia. E pe germana dar iti poti da seama din ceea ce face omu

Cred ca vor functiona amandoua in situatia asta. Cand conduci poti folosi lumina de ceata de pe spate. Cand dai cu spatele, nu cred ca vei mai avea nevoie delumina de ceata si atunci se va aprinde si cea din dreapta. Dupa cum am vazut, a legat-o doar cu un fir de cea din dreapta

Editat de bmcpst
Link spre post

Dupa cum zice si Luedemann de la LZP, stopurile contin numai lumina de mansarier. Pe cea de ceata nu o contine, si trebuie modificata (asemanator), cam ca in clipul celalt pe care l-am postat. In orice caz chir in plac stopurile astea cu tub luminos

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...