Sari la conținut

Montare Camera Marsarier

Postări Recomandate

toata povestea cu o camera aftermarket costa maxim 200 lei cu tva inclus... 562 lei mi se pare enorm de mult; cei ce au vazut solutia facuta de mine pot confirma ca se vede bine

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 447
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Iaca si pozele, daca mai aveti nevoie de ceva detalii va stau la dispozitie cand ma intorc din oras

Am mai gasit un film foarte explicit cu montarea camerei  

Le-am dat de capat pana la urma:  

Posted Images

Da, se vede bine cu solutia ta.

Probabil nu toata lumea e suficient de indemanatica sa isi traga firele, sa izoleze si electric si hidro si sa mestereasca la soft. Mai e si partea ca, cei cu masinile in garantie si neintiati in domeniul electric, nu isi doresc sa se bage in ceva ce poate duce, partial, la pierderi de garantie.

Link spre post

Pentru mine calculul e simplu:

Daca la solutia ta (200 ron cu tva) mai adaug manopera (250 ron) pe care oricum o platesc (ca eu ma descurc cel mult sa schimb un bec sau sa fac update la medianav) rezulta suma de 450 ron. Restul pana la 562 ron (adica 112 ron) inseamna pastrarea integrala a garantiei. Ceea ce e ok in cazul meu (care mai am 3 ani si jumatate de garantie).

Mentiune: am scos din ecuatie comparatia intre calitatea si fiabilitatea camerelor (pentru ca lucrurile sunt subiective aici)

Editat de cosminium
Link spre post

La noi camera costa undeva in jur de 450 lei cu totul, dar ca si termen de livrare mi-au dat iulie, motiv pentru care am renuntat pe moment. Prin aug-setp fac revizia la masina, poate vor avea atunci cu un termen de livare mai acceptabil.

Link spre post

Pentru cei interesati: camera video pentru mers inapoi, din oferta Dacia, costa in total (plus manopera si minus discount), 562 RON (inclusiv TVA).

Vine la comanda in 15 zile lucratoare si trebuie achitat un avans de 300 ron.

La pretul asta am hotarat ca merita s-o iau si am comandat-o.

Salut, am si eu o intrebare conteaza dealer-ul sau de exemplu tie ce dealer ti-a dat pretul asta ? ( din Bucuresti vorbind )

Link spre post

Dealer-ul nu conteaza din punct de vedere al valabilitatii ofertei. Camera fiind oferita de Dacia, orice dealer este obligat sa o monteze la comanda clientului.

Insa cred ca sunt diferente in ceea ce priveste manopera de montaj (aici sunt diferente in functie de politica dealer-ului).

Pretul camerei e acelasi (377 RON) insa costul total al operatiunii include si manopera dealer-ului (atentie, la factura totala se acorda un discount de 10%, de la Dacia).

Si ca sa-ti raspund la a doua intrebare, eu am primit devizul asta de la Meridian (Bucuresti).

Link spre post

Am sunat si eu la Cobalcescu si baiatul de la receptie a zis ca trebuie sa se intereseze. Astept telefon inapoi si updatez cu pret si disponibilitate. Dusterul meu este ph2 cu MediaNav si senzori de parcare instalati din fabrica. La eleron Cobalcescu iesea ceva mai scump cu manopera si vopsire decat Meridian, din ce am citit pe aici.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...