Sari la conținut

Montare Camera Marsarier

Postări Recomandate

Asa cum au spus si dezvoltatorii bazei de date pentru DDT4ALL, inca sunt unele fisiere neconcordante. Este un program cu o baza de date care se acualizeaza si se completeaza mereu.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 447
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Iaca si pozele, daca mai aveti nevoie de ceva detalii va stau la dispozitie cand ma intorc din oras

Am mai gasit un film foarte explicit cu montarea camerei  

Le-am dat de capat pana la urma:  

Posted Images

Bazele de date pentru ddt4all sunt generate din cele DDT2000 create pentru inginerii de dezvoltare de la Renault, unele lucruri nu se regasesc si pe masinile de serie. Din cate stiu ultima baza de date DDT2000 aparuta "la liber" este din iulie 2020 (a fost chiar si "prelucrata" pentru ddt4all), dar pentru masina colegului fisierele pentru celelalte modele de masini sunt irelevante, mai bine cred este sa foloseasca fisierele corespunzatoare masinii sale (chiar mai vechi).

Editat de Gil26
Link spre post

@dragosonisii tu se pare ca ai o clona proasta ce nu comunica sau ai facut ceva setari gresite ca de conectat vad ca esti.

Nu te juca cand ai campuri rosii ca risti sa faci varza in setari.

In DDT4all trebuie sa stii ce faci ca altfel poti si strica usor. Acest program iti permite sa scrii orice aproape oriunde, dar trebuie sa stii si ce faci. Nu e un software pentru oricine.

De jucat te poti juca dar pe pielea ta.

Editat de Neek
Link spre post

Subscriu celor scrise de @Neek si @t0rquemada referitor la campurile rosii (No data). Dar din ce am vazut eu in captura oferita colegul este conectat pe CAN1 (conform ECU scanate),  apoi clona aceea ELM327 USB (din descrierea colegului cred ca stiu si de unde a achizitionat-o: Marius) nu se poate conecta (asa cum este) si pe CAN2.

LE: printre altele am si eu acea interfata.

Editat de Gil26
Link spre post

Tinand cont de tipul de chipset folosit, (Pik.....) ar trebui sa-i mearga cu modificarile propuse de Gil

Salut Neek. Pai i-ai dat un ecran cu setari de Medianav4 v1.4 ca are satari de Siri si Car Play. El are Evo 9.1.3 si va trebui sa mearga pe varianta MediaNav 2 v 2.6

Editat de sharkyslro
Link spre post

Si asta e un exemplu de comunicare defectoasa tot cu chipset pic18f25k80 chinezeasca ELM327 v1.5.

image.thumb.png.7d88a4f5a0139cdc9ab15cd6b25b8cdc.png

Aceasta interfata insa ruleaza bine pe alt software dar la DDT4all nu e recunoscuta bine.

Editat de Neek
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...