Sari la conținut

Montare Camera Marsarier

Postări Recomandate

• Răspunsuri 447
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Iaca si pozele, daca mai aveti nevoie de ceva detalii va stau la dispozitie cand ma intorc din oras

Am mai gasit un film foarte explicit cu montarea camerei  

Le-am dat de capat pana la urma:  

Posted Images

posibil sa fie cum zici...nu te contrazic...totusi cu acesta diagnoza ( DDT4all Renault pe CAN vers. 2019 - ELM327 chip PIC18F25K80) am reusit sa resetez service-ul schimb ulei..lucru ce cu alte diagnoze nu prea reusesti..decat originale...

ma gandesc ca poate e din cauza camerei..este o varianta after market...sau pentru duster ph2 trebuie de facut alte modificari...nu stiu

orice sfat este binevenit...multumesc mult t0rquemada

de exemplu mai doresc sa anulez semnalul acustic cand nu pui centura...ai idee cum pot face ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In ultima captura oferita de @dragosonisii din cate se observa acesta nu este conectat pe CAN2, de fapt nici nu poate cu interfata aceea asa cum este ea (fara modificarile pe care le-am mentionat).

PS: apoi nu stiu alte detalii (Medianav, camera, baza de date folosita, etc.), dar in captura a selectat MediaNav4 v1.4. Plus ca resetarea intervalului de revizie, semnalul centurii, etc. sunt pe CAN1 (si se pot face destul de simplu si usor).

LE:  Acum am citit si ce a scris colegul in urma cu cateva posturi: "Am un duster 2017 si medianav evo 9.1.3 si ieri am montat camera marsarier...", cele anterioare raman valabile, plus o baza de date corespunzatoare pentru versiunea sa de MediaNav3 daca cele scrise sunt corecte (ex fisierul: ULC_gen3_v4.0_20170912T094509.json).

Editat de Gil26
  • Like 1
  • Trist 1
Link spre post

da, corect ar fi fost sa treaca la "Can Line" in loc de "Can Line 1" sa treaca pe "Can Line 2 with 500k"

dar numai dupa ce s-au facut modificarile spuse de @Gil26

Da, trebuia selectat MediaNav2 v.2.6 si nu MediaNav 4 v1.4

Tipul camerei nu ar trebui sa influenteze, decat daca este PAL sau NTSC. MediaNav-ul foloseste camere NTSC.

MediaNav-ul detinut de @dragosonisii este Evo, generatia 2. Parca asa stiam eu.

Softul cu baza de date folosite, sunt trimise de mine si ar trebui sa fie OK.

Cu setarile mai sus mentionate si cu softul trimis in privat ar trebui sa se descurce acum.

Link spre post

Si eu am masina din 2017, Medianav 9.1.3 si folosesc fisierul mentionat (ULC_gen3). Apoi tot referitor la baza de date se pare ca si pe CAN1 sunt unele fisiere necorespunzatoare, nu toate ECU au fost "gasite" la scanare, plus doua cu autoidenturi superioare.

Editat de Gil26
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...