Sari la conținut

Montare Camera Marsarier

Postări Recomandate

Mulţumesc pentru lămuriri. M-am temut de un "bonus" rezultat în urma unei instalări sau a unor reglaje defectuase.

Pentru a mă asigura că am înţeles bine, sper să nu fie considerată o ofensă, cred că ai vrut să spui "E absolut normal, pentru H79 nu ai linii de ghidaj soft(în Medianav) ci hardcoded." Corect?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 453
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Iaca si pozele, daca mai aveti nevoie de ceva detalii va stau la dispozitie cand ma intorc din oras

Am mai gasit un film foarte explicit cu montarea camerei  

Le-am dat de capat pana la urma:  

Posted Images

Am înțeles. Mulțumesc pentru explicații. Păcat că cei de la service nu au știut să-mi spună toate aceste lucruri. Cu toate acestea, consider că este o investiție excelentă care merită făcută.

Editat de ady
Link spre post
  • 5 months later...

Modelul care l-am gasit eu are carcasa metalica si montaj pe surub, montaj ce mi-a permis sa scap de dunga negra de la ornamentul de pe haion. Setari noi nu stiu sa aiba, doar dungile sunt altfel colorate si imaginea pare un pic mai clara decat la cea veche. Pe timp de noapte nu stiu cum se vede, dar ma astept sa fie ok.

Link spre post

Azi am pierdut si eu cateva ore cu montarea camerei, in special m-am chinuit foarte mult la trecerea mufei RCA a camerei prin cauciucul curbat de la haion, in rest lucrurile au mers normal, deocamdata nu e functionala pt ca nu am medianav, si de cateva zile mi-am cumparat o tableta pe care intensionez sa o montez permanent in masina, in locul de depozitare din mijlocul bordului, intra perfect acolo, trebuie doar sa imi fac cateva piesa pe CNC, sa arate cat de cat de acolo, nu ceva improvizatii. De camera sunt multumit pt ca nu este vizibila, astea originale mi se par foarte mari, nu mai zic de cele care au leduri, singura hiba la asta e ca atrebuit sa ii fac un suport inclinat pt a fi cat de cat aproape de carlig, nu vad carligul dar e la o palma de el, probabil daca faceam suportul respectiv si mai inclinat vedeam carligul.. dar probabil la urmatoarea interventie.

Pun si cateva poze, cu camera si cu o chestie care mi-a dat de gandit, nu stiu daca pt montarea carligului, dealerul umbla la instalatii si la plasticele de pe stalpul spate, unde e si centura de siguranta, dar acolo piulita de la cateva fire legate la masa statea sa cada, mai era infiletata foarte putin, si acelasi plastic de pe langa centura, pe care sta sprijinit capacul mare care astupa portbagajul, avea o "clema" indoita (nici acum nu se mai intepeneste unde ar trebui), si un holsurub nu era strans deloc, era doar pus in gaura, asta din cauza ca au montat cumva plasticul cu 1cm mai jos .. nu stiu cine si cand au facut chestia asta ca masina nu a fost in service niciodata, doar la inceput cand am cumparat-o am montat carligul la dealer :(

O sa mai revin zilele urmatoare cu alte poze daca reusesc sa termin suportul pt tableta, deocamdata am taiat din MDF sa vad daca se potriveste ce am desenat cu ce e in realitate :)

Weekend fain !

post-3817-0-90712100-1471119149_thumb.jpg

post-3817-0-80625500-1471118426_thumb.jpg

post-3817-0-87091800-1471118430_thumb.jpg

post-3817-0-04175600-1471119305_thumb.jpg

Link spre post

Camera e montată corect, la capitolul căblăraie și rutare cablu mai ai de studiat - eu când montez pe Duster ph2 desfac jumătate de mașină și nu se observă nimic, ba chiar refac unele prinderi uitate/sărite de ctc.

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...