Sari la conținut

Montare Camera Marsarier

Postări Recomandate

• Răspunsuri 453
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Iaca si pozele, daca mai aveti nevoie de ceva detalii va stau la dispozitie cand ma intorc din oras

Am mai gasit un film foarte explicit cu montarea camerei  

Le-am dat de capat pana la urma:  

Posted Images

Atunci nu mai inteleg nimic.

Mai jos este o captura din tutorialul montare camera(postat in urma cu 2 pagini) la care s-a folosit o camera originala si montajul s-a efectuat in service Dacia(din cate imi dau eu seama). In acea captura se vede clar bara spate in partea de jos a imaginii, cu toate ca scrisul este tot in partea de jos a imaginii. Tocmai faptul ca se vede si bara m-a facut sa comand o astfel de camera.

post-2646-0-70114100-1436881729_thumb.jpg

Editat de psystem
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ca sa fie mai clar am reusit sa pun poza in marime reala dar si o poza cu bara din spate,din pacate poza cu bara din spate este facuta inainte sa montez camera.

Dar se vede ca bara mea este gri si nu apare in poza cu camera.

eu cred ca ce se vede in poza ta pare sa fie ceva de la service sau de la rampa si nu bara masini.

mai am si carlig de remorcare la ia si nici ala nu se vede!!!

post-3450-0-36052000-1436882899_thumb.jpg

post-3450-0-60812300-1436883223_thumb.jpg

Editat de florinEU
Link spre post
  • 2 weeks later...

Gata, am rezolvat si eu astazi problema camerei de marsariere cu vizualizare pe Medianav.

Am cumparat acest model http://www.emag.ro/camera-video-auto-marsarier-c419-965040/pd/D4K1GBBBM/

Montajul si toate operatiunile aferente de reglaj au fost realizate foarte profesionist, tehnic si estetic, de catre colegul de forum @t0rquemada, care iata pe langa informatiile competente oferite colegilor de pe forum , are si cunostintele necesare dar si disponibilitati practice de admirat. Nu este o afirmatie de complezenta, omul chiar se pricepe la ce face si o face cu pasiune. Recomand calduros celor care intentioneaza sa-si completeze functiile Medianav-ului cu acest accesoriu util, sa-l contacteze cu incredere. Nu ve-ti regreta! :flowers:

Link spre post
  • 3 weeks later...
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...