Sari la conținut

Tractorasul Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 546
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

No, buna ziua sa aveti ! Ieri dupa masa am ridicat masina. Deocamdata masina are la activ doar 110 km din care cca 100 sunt ai mei. In acesti km parcursi vreau sa va spun ca, desi am avut oarece emot

Taraaaammm.. ! Sper sa va placa ce a iesit, prieteni. Si daca aici, pentru a putea incarca, trebuie sa reduc mult de fiecare data dimensiunea pozelor, celor interesati sa le vada/descarce la dimensi

A fost ultima zi permisa traficului liber pe Transfagarasan. Natura in flacari. Soare, cald si peisaje de vis..O poza aici doar asa de pohta Restul le gasiti accesand linkul oferit   https://www.f

Posted Images

Hopa! Fac progrese :D Se pare ca masca consolei centrale e mai degraba alta la tractorasul meu (e ca cea din clipul de mai jos) si se mai pare ca elementul acela se monteaza independent (minutul 11 si 14 minute). Ar insemna oare ca se si demonteaza independent? Insa inca tot nu stiu cum se numeste...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Banuiam eu ca va veni si acest moment (in care voi fi intrebat ce naiba am eu cashunat asa un fix cu amarata aia de piesa :D )... DonQuijote eu am o camera HD de mica dimensiuni (HDR-CX6EK) care are totusi o greutate mai mare (cca 450 gr) decat actualele action/sport camera existente pe piata si care, desi are niste ani, e inca mult mai performanta decat multe din cele astea actuale (chiar si decat multe dintre cele scumpe). Ei..asta pe care o am e "gratis" (deja o am si nu trebuie sa cumpar altceva caci ea e super pentru ce am eu nevoie) dar ca sa suspend camera video asta (pe care vreau sa o folosesc uneori in diverse scopuri..ex. spre a filma un anume traseu) de un suport prins cu o ventuza de parbriz risc sa cada de acolo si mai mult..poate sa crap/sparg si parbrizul caci are o carcasa metalica. De aceea, am facut un mic experiment cu ea tinuta cu mana cat mai fix pe acea placuta (care ma dispera caci inca nu stiu cum o cheama si cum sa cumpar una ca sa o am pentru a o perfora pe aia si nu pe asta originala) si am facut o proba de filmare. A iesit treaba brici si am ajuns la concluzia ca daca fixez camera pe acea placa cu un surub foto specific trecut de jos in sus prin acea placuta atunci camera asta a mea va fi perfect rigidizata in raport cu masa masinii si in plus voi elimia riscurile expuse mai sus. Acum m-am desconspirat in intentii insa sper sa nu rada unii colegi de mine caci daca ar vedea acei "unii" ce filmari super ies daca ai o camera OK si ce montaje se pot face (daca stii si ai cu ce sa faci asa ceva)..ar deveni iute mai seriosi :D Chestia e si optimizanta caci daca ies din masina o pot lua (camera) cu mine si o pot folosi in regim firesc ca si handycam..deci si optimizez treaba cu bagajele si grijile lor ;) Chestia e ca eu azi, dupa ce am vazut in clipul video sugerat voua in comentariul anterior ca tipul ala monteaza aceasta piesa separat, mi-am luat corazonul in dinti si am prins-o cu degetele ca sa trag de ea usor si sa vad daca ar vrea sa cedeze in a se desprinde. Si am reusit sa o scot chiar usor spre surprinderea mea. Acum am studiat-o/masurat-o/evaluat-o pe toate partile si e perfecta pentru ce vreau eu dar nu vreau sa o gauresc pe asta (sau cel putin nu pana nu am inca una noua si de rezerva) caci e in garantie masina. Am gasit ascusa pe ea (pe partea care se imbina cu restul bordului si nu se vede cand e montata) si o mica eticheta pe care scrie exact asa 280515 732 dar habar nu am daca asta ar fi codul ei OEM caci la o cautare pe net..nu am gasit nimic..

Link spre post

Auu..Sa-mi trag bice involuntar..! :D Dar, desi e doar un kkt de plastic, strict pentru scopul meu, as da banul si as lua-o (injurand in gand) daca as sti de unde. Ca am cautat dupa codul oferit de t0rqeamada pe net (multumesc pentru informatiile de la tine ;) ) si doar pe saituri straine se glasuieste despre dansa. Am cerut o opinie si un eventual pret si de la dealerul de unde am cumparat masina si sper ca azi sa aflu ceva concret. Chestia e ca plasticul ala e si tare, e si greu de reprodus undeva la un atelier specializat (si probabil asta ar costa mai mult ca pretul ala) si e si destul de grosutz incat eu zic ca tine si camere mai grele pe care poate unii le au si le-ar putea folosi. Totusi e si o limita de spatiu si acolo asa incat opinez ca doar camere handycam mai mititele ar sta acolo OK atat estetic in raport cu masina cat si functional si in siguranta. ;)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...