Sari la conținut

Tractorasul Duster

Postări Recomandate

Saptamana ce vine voi avea drum pe la Valcea si voi cauta sa vizitez producatorul asta si am sa testez pe viu cum se prezinta..functionaitate si cum se sta efectiv in o astfel de rulota acolo la standul lor de prezentare. Voi incerca sa flu diverse informatii si voi face si oarece poze. Vrea careva sa aflu un anume detaliu sau ceva informatii? Ca tot ce aflu voi posta aici pentru cei interesati ;) Dar ma mir ca nu avem colegi din Valcea printre noi..sau avem dar nu stiu ei de discutia asta de aici. Ca poate ei a vazut deja genul asta de rulota la ei acolo in Ramnicu Valcea si ne-ar putea spune mai multe.. :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 546
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

No, buna ziua sa aveti ! Ieri dupa masa am ridicat masina. Deocamdata masina are la activ doar 110 km din care cca 100 sunt ai mei. In acesti km parcursi vreau sa va spun ca, desi am avut oarece emot

Taraaaammm.. ! Sper sa va placa ce a iesit, prieteni. Si daca aici, pentru a putea incarca, trebuie sa reduc mult de fiecare data dimensiunea pozelor, celor interesati sa le vada/descarce la dimensi

A fost ultima zi permisa traficului liber pe Transfagarasan. Natura in flacari. Soare, cald si peisaje de vis..O poza aici doar asa de pohta Restul le gasiti accesand linkul oferit   https://www.f

Posted Images

Intre timp hai sa ne mai clatim ochii cu o vedere spre tara Orastiei vazuta de sus inainte de ne da drumul la vale de pe dealul dintre localitatile Ocolișu Mic si Ludeștii de Jos. :) Se pregatea de o ploaie amenintatoare care pana la urma nu a fost cine stie ce (macar a mai racorit aerul) si care a inceput abia dupa ce am ajuns la pensiunea unde era cazati. ;)

post-3857-0-62101100-1439901416_thumb.jpg

Link spre post

Mai gandeste-te un pic si la un roof tent ;)

FAQ

2. My wife and I, together weigh more than 200 kg. Do we exceed the maximum permitted load?

Normally the car roof structure can take its own weight as it is crash tested.

If the fitting is done correctly, neither the vehicle nor its occupants risk any damages.

Eu il vad mai spatios decat rulota-lacrima

In plus, nu ai nevoie de spatiu de parcare extra, poti urca cu el acolo unde poate urca masina, se monteaza/demonteaza repede si usor, ai portbagajul liber pentru bagaje, iar consumul de combustibil este afectat intr-un raport mult mai mic. Costul este pe la 2200 eur nou, la un moment dat vindea parca cineva pe forum ceva similar, poti cere opinii.

Link spre post

Cam la asa ceva ma uit eu de la o vreme si mi se pare super interesanta. Ceea ce nu ma incanta inca este pretul destul de piperat. Cea mai ieftina am gasit-o pe ebay la 3.500$

Link spre post

Am vizionat clipurile.

@DonQuijote iti multumesc pentru sugestia ta dar, sincer, nu ma atrage. Ala, daca ploua, trebuie sa il aduni ud daca vrei sa pleci din cauza ploii. Partea dinspre scara ramane libera si pe acolo iti intra diverse insecte (tantari si muste) iar cand e mai racoare afara vine si frig. Ca sa numai vorbesc ca restul dotarii de dormit trebuie sa o ai in masina ca in cutia aia nu intra altceva. Si nici nu e polivalenta avand singura varianta utilizare. Si inca ultim detaliu..pai nu e vorba ca barele pe Duster nu suporta greutati mari? 200 kg mi se par multe pentru Duster sus.

@SinSonnY e dragutza versiunea si am vazut deja pe net genul asta de rulote care au tot soi de variante custom. Dar majoritatea sunt cam scumpe pentru noi. Si nu stiu daca legislatia la ei privind omologarea acestora e la fel cu a noastra. De aceea am si spus atentiei voastre acest concept.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...