Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa un schimb de vreo 20 de e-mailuri si 3-4 convorbiri telefonice iata oferta unui dealer din Ungaria:   Duster Exception diesel 4x4 full (fara piele si culoare metalizata), plus cateva accesorii:

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele

Dusterelul meu este pe drum 1.5dCi 110cp 4x4 Laureate + ESP, vopsea alba.

Posted Images

Squirrel cd-ul e original, asa vine acum ,cred... oricum asa e si la mine duster prestige, dar am inteles ca si la logan sau sandero e acelasi cd, cu mp3, bluetuth, usb

eu nu mi-am vazut masina ,decat in poze

sunt facute de sotie in parcul dealerului, inca nu e ridicatapost-959-0-17045700-1337893614_thumb.jpgpost-959-0-96608600-1337893640_thumb.jpgpost-959-0-87714400-1337893662_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este CD-ul cu care a venit masina echipata si este de remarcat ca se aude clar si foarte bine. Mentionez ca eu am setat toate optiunile de audio (bass, treble s.a) la maxim si nu distorsioneaza cand cresti volumul. Am inteles ca este model nou scos acum in mai. Duster-ul este Model Prestige si are mai nou oglinzi exterioare de Logan la fel ca al colegului John75.

Link spre post

Nu stiu. Intreaba la un dealer. Duster-ul meu a venit direct de pe banda de fabricatie. Ai comandat versiunea Laureate dar doar la Prestige se pune acel cd player si doar la modelele fabricate dupa 01.05.2012. Are o multitudine de functii : cand suna telefonul opreste muzica si auzi telefonul sunand in boxele masinii, raspunzi cu o simpla apasare pe butonul de pe comanda de la volan iar microfonul pozitionat langa oglinda retrovizoare isi face pe deplin treaba nefiind nevoie sa tipi pentru a te face auzit, pentru navigare are o rotita in spatele comenzii de la volan care face trecerea intre melodii sau posturi de radio mai usoara, am inteles ca se pot lega pana la 5 device-uri pe bluetooth, cred ca preia si agenda telefonica a telefonului, are si mufa jack pentru ipod sau orice alt device care reda muzica, functie de + - pentru volum la comanda de langa volan.

Pe masura ce mai descopar si altceva in legatura cu cd playerul voi scrie aici.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...