Sari la conținut

Postări Recomandate

salutare tuturor,

Am comandat si eu un Duster (laureat 1.5dci 110 4x4), dupa mai multe analize si comparatii. Am preferat tinuta acestei masini mai degraba decat a unui ford-focus la pret similar.

Comanda am facut-o in 24Sept (platit avansul), voucherele avute in 27Sept (max 10 zile pentru confirmarea lor), si am primit ca data de livrare 22-26Nov. Dealerul mi-a spus ca este insa posibil sa existe o intarziere de livrare efectiva (2-3 Dec), insa in acte va apare ca fiind livrata la data expirarii voucherelor. Asa ca acum asteptam ....

In cazul cel mai defavorabil, am posibilitatea sa-mi recuperez avansul si pretul dat pe vouchere. Deci un risc minim, si acceptabil.

Tocmai mi-am maritat actuala masina....iar amu' e asa greu pieton ....ach.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa un schimb de vreo 20 de e-mailuri si 3-4 convorbiri telefonice iata oferta unui dealer din Ungaria:   Duster Exception diesel 4x4 full (fara piele si culoare metalizata), plus cateva accesorii:

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele

Dusterelul meu este pe drum 1.5dCi 110cp 4x4 Laureate + ESP, vopsea alba.

Posted Images

Salut NYklas

Mie mi au spus la VC ca nu se poate emite factura inainte de fabricarea masinii...Deci banii pe care-i dam anticipat ii dam ca asa vrem noi. Asta-i una. Si a doua, daca nu sunt indiscret, inteleg ca ai cumparat voucherele. Ai chitanta pentru ele, ca altfel nu vad cum sa ti recuperezi banii dati pe ele...Si eu am luat un voucher cu 1000 de lei , dar n am nici o dovada...plus doua masini ale mele la care am renuntat si nu vad cine m ar despagubi pentru ele...Salutari si succes

Link spre post

Factura finala se emite la livrarea autovehiculului.

Ceea ce se poate plati anticipat se face pe baza unui aviz de plata sau a unei facturi proforma care din pacate nu este finala. Orice diferenta aparuta se introduce in factura finala.

In iulie 2010, in urma negocierilor Dacia a ales modalitatea de a subventiona vanzarea autoturismului sub forma de discount comercial pentru diferenta de TVA, suma fiind destul de consistenta(19%->24% = 4,2% la pretul final convenit initial, cca. 590 euro).

Insa la trei voucher-e (11.400 lei = cca. 2.660 euro), nu stiu in ce sens vor decurge negocierile.

Link spre post

Salut Costel,

In sistemul electronic masina poate iesi pe usa fabricii.

Deal-ul a fost facut astfel intre un dealer din Pitesti si conexiunile lui. Momentan nu pot sa dau detalii despre dealer pentru ca nu vreau sa-i fac probleme (daca ar exista), insa vorbeste cu cei de la Braila - daca vor sa vanda, sa isi intinda putin tentaculele catre fabrica.

Va voi confirma totul de indata ce am cheile masinii.

Salut NYklas

Mie mi au spus la VC ca nu se poate emite factura inainte de fabricarea masinii...Deci banii pe care-i dam anticipat ii dam ca asa vrem noi. Asta-i una. Si a doua, daca nu sunt indiscret, inteleg ca ai cumparat voucherele. Ai chitanta pentru ele, ca altfel nu vad cum sa ti recuperezi banii dati pe ele...Si eu am luat un voucher cu 1000 de lei , dar n am nici o dovada...plus doua masini ale mele la care am renuntat si nu vad cine m ar despagubi pentru ele...Salutari si succes

Link spre post

cei care ati incheiat un contract cu dacia pentru un duster cititi cu atentie contractul, fiecare paragraf in parte;

eu am platit tva-ul marit, asa era trecut si in contract; sunt experti cei de la dacia in facut contracte ;) .

cititi contractul semnat;

pupici :D

Link spre post

salutare! azi m au sunat de la dedeman auto Bacau ...si surpriza a venit prafuitorul si chiar mai devreme de data mentionata de ei 11 oct si de vocea clientului 26 oct :) !

-1.5 Dci 110 4x2 Blue Mineral full

Link spre post
salutare! azi m au sunat de la dedeman auto Bacau ...si surpriza a venit prafuitorul si chiar mai devreme de data mentionata de ei 11 oct si de vocea clientului 26 oct :) !

-1.5 Dci 110 4x2 Blue Mineral full

Sa l conduci sanatos ! :)

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...