Sari la conținut

Poll Pentru Desfasurare Ind Ix

43 membri au votat

1. 1. Unde doriti sa se desfasoare IND IX in perioada 19-21 Iunie 2015

• Zona Dobrogea - Litoral
      19
    • Zona Baraj - Lac Acumulare Vidraru
      24

Postări Recomandate

• Răspunsuri 92
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si eu as vota orice insa in acea perioada iar voi lipsi, motivat. Voi fi tata pentru a doua oara. Nu stiu cum se intampla ca de cand am fost la IND Bran, la celelalte intalniri, ba eram la mare, ba

Dobrogea, zona litoral ar fi interesant de iesit in primavara - toamna, zic eu. In mijlocul lui iunie, s-ar putea sa ne dorim sa fim la racoarea muntelui. Riscul de temperaturi in jur de 40 e maricel.

Votez Vidraru pentru ca eu personal iubesc muntele si nu ma impac cu temperaturi ridicate vara la mare. In plus cred ca sunt sanse mai mari sa avem mai multi participanti din toate colturile tarii dac

Posted Images

Veniti la Valcea la baiatu` ca abia astept sa-i cunosc pe unii dintre guralivii de aici. Va facem un comitet de primire pe cinste :ninja:

haiti! hai ca poate se alege Vidraru cu trasee pana sub Moldoveanu ape limpezi poate si ceva zapada daca tot n-am avut pe la IND8 si ne-om vedea ne-om cunoaste ne-om impaca la o tuica de Valcea ca-i bunaaaa...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am votat Vidraru in primul rand din considerentele punctate deja si de altii: cealalta optiune ar presupune un efort fizic si financiar mult prea mare din partea celor care stau dincoace de arcul Carpatilor. Zona Dobrogei este una deosebita, dar nu cred ca este potrivita pentru IND, mai degraba pentru intalniri mai restranse, "neoficiale".

Eu probabil voi veni orice s-ar decide, dar pentru off-road prefer muntii, mai ales vara.

Link spre post

Si eu am votat muntele, chiar daca sunt foarte aproape de litoral, sunt un mare iubitor de munte si o sa fac tot posibilul sa ajung si eu la IND9.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...