Sari la conținut

Geometrie Roti - Unghi De Cadere (Camber)

Postări Recomandate

Am ramas dator cu o rezolvare de "troncanit" dreapta fata. Au fost de vina bucsele de la bara stabilizatoare. Cea de pe stanga era mai bine, dar tot uzata, asa ca le-am schimbat amandoua. Acum este liniste dinspre directie si suspensie, again :) . Me , happy! :hyper:

Cu ocazia asta am incercat sa curat pe acolo si am scos cam 2 galeti de noroi de pe brate, de pe langa scut si ce mai e pe acolo si n-am scos inca tot. Sambata asta am program de scos pamantul de pe unde s-a pitulat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 37
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mai mentioneaza nu doar ca geometria e aiurea, dar si troncane cand treci peste mici denivelari ale asfaltului.   Parerea mea e ca oala/flansa telescopului (bucsa aia mare de plastic si/sau cauciuc

Din cunostintele mele de amator:   Unghiul de cadere (la valorile astea) iti va afecta foarte putin uzura cauciucurilor. Avand in vedere ca e aproape in specificatii nu cred ca e ceva super urgent.

Am ramas dator cu o rezolvare de "troncanit" dreapta fata. Au fost de vina bucsele de la bara stabilizatoare. Cea de pe stanga era mai bine, dar tot uzata, asa ca le-am schimbat amandoua. Acum este li

Posted Images

Am fost la un alt service cu reglare geometrie si acesta a zis ca a reusit sa regleze si acum e in regula:

Am pierdut eu firul? Vad ca e acelas service. Odata au vrut sa-ti schimbe jumate din masina si acum totusi au reusit reglajul? Cum se explica?

Link spre post

Da, @ISZY56, ai pierdut firul. Am pus ambele rapoarte pentru comparatie.

Cel de-al doilea raport e ok si e la alt service, care regeleaza geometria la cam tot ce misca 4x4 in Tm.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...