Sari la conținut

Postări Recomandate

Da exact asta intrebam si pot comfirma cei care au cumparat cardane noi. Deci noile cardane sunt la fel de proaste?peste x luni sau km iar tb schimbate?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ajuns la 172.000 km (tinand cont de bordul schimbat la 92.000 km am ajuns la 264.000 km reali/faptici sau cum vreti sa le zicem). Topicul nu l-am facut sa laud masina cat e de buna, ce sa tin (mai

180.000 km & counting   Consumul mediu dupa ~ 800 km e de 6.7 A ajuns cardanul din Anglia, l-am montat in mai putin de 10 minute (2 persoane), e ca nou si ca aspect si ca functionalitate deci s

In ultimele 2 saptamani a aparut un zgomot pe la directie cand treceam peste denivelari/gropi (directie la care am schimbat tot in afara de bieletele antiruliu si un capat de bara) ... am tinut sub su

Posted Images

• 2 weeks later...

179.000 km

Am luat din Anglia urmatorul cardan care zilele viitoare trebuie sa ajunga: http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Dacia-Duster-1-5-DCI-4x4-Prop-Shaft-Propshaft-/171880183241?fits=Model%3ADuster&hash=item2804db75c9%3Ag%3AMRsAAOSwd0ZBVv4WP&trkparms=pageci%253A27a53434-aca8-11e6-8584-74dbd1802cae%257Cparentrq%253A719d6431580a787022277dffff5d703%257Ciid%253A1

Ca planuri, daca o sa am timp si chef candva (si vremea o sa-mi permita), o sa schimb si masticul de la fetele de usi (fiind un "defect" destul de intalnit merita sa fac treaba asta. Pe saptamana viitoare urmeaza facut ITP-ul, peste 2000 km urmeaza schimbul de ulei + filtre cand ma gandesc sa schimb si uleiul in cutie+diferential spate+cutia de transfer (sau modul transfer cum i-o fi zicand). In rest, dupa aproape 2 ani de cand ma plimba peste tot unde am nevoie, singurele 3 minusuri (chestii care ma enerveaza) sunt lipsa tempomatului (inclusiv lipsa unei variante aftermarket), rapoartele in cutia de viteze la 4x4, pozitia piciorului drept pe acceleratie (la drum lung e deranjant la genunchi, pentru mine cel putin). Ce e enervant la ea in schimb, e treaba cu cardanul care il schimbi pentru o cruce amarata.

Link spre post
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Avem si noi 182000 km. Asteptam sa ajunga filtrele + uleiul pentru schimb (ulei Elf, filtre Mann de aceasta data). Pret ulei + filtre a fost 338 lei + transport (cam 360 lei acasa). Una peste alta, uleiul Dacia Oil care e acum in masina s-a prezentat bine, nu a facut motorul sa se auda mai "tare" decat Elf-ul anterior, dupa parerea mea merge linistit 20.000 km cum mi-a si recomandat mecanicul dar evident ca la numarul de kilometri + fixurile mele il schimb acum la 15.000 km parcursi.

Consumul pe temperaturile astea cuprinse intre 0 si -20 grade, dupa 80 km parcursi doar in oras, aproape toti la ore de varf e de 10.5 l/100 km, la temperaturi de sub -10 grade am vazut ca s-a cam oprit consumul pe la ~ 12 l/100 km iar pe exterior undeva la 6.2-6.5 ... tinand cont de "imprejurimi" consider ca e un consum ok pentru un SUV/crossover.

Editat de laptiucu
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...