Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut. Aceeasi problema am sesizat-o si eu. Am scris si pe forum , nu mai stiu exact unde. Problema este ca in testele efectuate, in afara localitatii apa creste la 82-84 grade. Imediat cum am franat la intrarea in oras, in 200m apa a ajuns la 75 de grade. Nu stiu daca ramane la aceasta valoare atunci cand rulez in oras, cert este ca aceasta scadere brusca nu mi se pare nici mie a fi ok. Am ramas sa studiez problema mai mult, si cei de la service sa ceara o parere la uzina, sa vedem ce este de facut. Voi reveni cu detalii imediat ce voi avea un raspuns.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ajuns la 172.000 km (tinand cont de bordul schimbat la 92.000 km am ajuns la 264.000 km reali/faptici sau cum vreti sa le zicem). Topicul nu l-am facut sa laud masina cat e de buna, ce sa tin (mai

180.000 km & counting   Consumul mediu dupa ~ 800 km e de 6.7 A ajuns cardanul din Anglia, l-am montat in mai putin de 10 minute (2 persoane), e ca nou si ca aspect si ca functionalitate deci s

In ultimele 2 saptamani a aparut un zgomot pe la directie cand treceam peste denivelari/gropi (directie la care am schimbat tot in afara de bieletele antiruliu si un capat de bara) ... am tinut sub su

Posted Images

Fiindca mi-ai starnit curiozitatea, am monitorizat in seara asta, cu torque, temperatura apei mergand, de la lucru spre casa, in trafic lejer cu doar vreo 4 semafoare. Ce am observat; dupa ceva mers, constant si pe la 2700rpm, apa se incalzea, la semafor, stand la relanti (800rpm) temperatura apei scadea. De la ~57 grade celsius au aparut si cele 2 pavele si asa au ramas pana am ajuns acasa. Temperatura a avut variatii de la ~74 grade celsius la semafor, la relanti, pana la 80 grade celsius in mers. Dupa ce m-am parcat, inainte de a opri motorul asa arata temperatura in torque :

post-3261-0-06330800-1424202195_thumb.png

Link spre post

Cum e normal nu stiu sa iti spun. Am sa citesc prin manualul de service, poate scrie ceva.

La consum si eu am acum in oras 10%, dar extraurban scade la 6-7% functie de talpa.

Despre injectoare iar nu stiu, poate colegul @t0rquemada are mai multe informatii.

Link spre post

Deci masina e normala. Consumul este normal tinand cont de viteza. Si la mine e cam la fel. Doar ca eu nu prea trec de 120 km/h si consumul se limiteaza la 6,1 - 6.2 pe autostrada si sub 6 pe nationale.

Tot 5,6 am avut si eu pe traseul Valenii de Munte-Brasov-Tg Mures-Brasov-Ploiesti-Valenii de Munte mers cu viteza legala + 10 km/h in general.

Editat de afaco
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...