Sari la conținut

Clasament Fiabilitate

Postări Recomandate

adevarul e ca si pretentiile de la o dacie sant mult mai mici, eu unul sant in stare sa trec cu vederea destule lucruri daca merge, dar e la mare distanta de ceea ce inseamna pentru mine o masina si aici nu vorbim neaparat de pret, este vorba de toata epoca de plastic in care ne zbatem si noi si producatorii, ei in goana dupa profit iar noi in frustrarea costurilor, cei care se simt cel mai bine sant cei care le cumpara ca pe un pachet de tigari, asa am facut si eu, cash, insa cei care platesc ratele vietii lor pe un logan nu se simt bine deloc, cand termina ratele de 7 ani, arunca si conserva, perfect timing. :flowers:

Editat de comanr
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 50
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Al meu e miez, iti zic eu! Are 5 roți! ultima am găsit-o in portbagaj acu' 2 zile cand cautam pe unde ii bag ulei In plus, e furată de la nemți, deci fara sacrificii   Sent from my Sony Xperia Z3

@comanr Oi fi avut tu ghinion cu el, eu am destule cunostiinte care au/au avut logan si le folosesc la capacitate maxima fara sa fi avut absolut nicio problema cu ele ani de zile! De exemplu soacra-m

@comanr, eu intru destul de rar pe forum . Motivul....este timpul. Imi face placere sa citesc ce scriu colegii de forum ptr ca eu nu le stiu pe toate, nu sunt inginer in proiectare auto, si nici nu

Dar o masina la 34.000 euro de noua e considerata masina? Vrei sa-ti zic povestea unui Opel Insignia 2011 - 60.000km - Cosmo+ (Full Options) pe care l-am avut 6 luni si in care o data la 2 saptamani bagam mii de lei la service? (Alternator, injectoare, clapete, portbagaj electric mort, conducte de motorina sparte, etrier spate blocat, etc. etc) Si avea de toate, si siguranta, si confort, atata doar ca nu mergea! si mai ales ma lasa cand mi-era lumea mai draga si aveam cea mai mare nevoie sa ajung, cum spunea @ambvision, din A in B. Vrei sa-ti mai povestesc si de un Audi A4 2010 cu 46.000 km, caruia i-au sarit furtunele de racire de la uleiul cutiei de viteze Multitronic? Si cat m-a costat si acolo distractia?

Ca sa nu mai vorbesc ce a patit un prieten bun cu un Kia Sportage 2013 nou nout luat din reprezentanta...

Daca scotocim pe aici prin forum mai aflam povesti cu "masini adevarate", cum le numesti tu, care sunt niste ligheane pe roti, facute sa arate bine, sa-ti fure ochii, si sa mearga bine exact cat zice divizia de Marketing ca trebuie sa mearga.

Mai intreaba pe aici cati utilizatori de BMW, Audi samd, au renuntat la ele, si s-au declarat mai mult decat multumiti de "batrana dacie", care face exact ce trebuie sa faca o masina.

Da, le laudam, pentru ca merg bine, sunt fiabile, si ieftine la intretinere! Da, ne mandrim cu ele pentru ca scrie Dacia pe emblema, pentru nu suntem noi aici pe forum singurii care le laudam. Parca anul trecut, Duster avea 50% cota de piata din toate suv-urile vandute in EU. De asta le cumpara si nemtii pragmatici, si francezii mofturosi, si britanicii traditionali... De "conserve" ce sunt.

Pe bune, atat de rau te-a suparat masina ta, de o faci de ras asa de rau pe aici? @comanr

Link spre post

Sportage are 7 ani garantie... deci nu cere bani cand se strica...

Cere cand iti cade ambreiajul la 12.000km si service-ul zice ca e consumabil si oricum s-a stricat din proasta exploatare. Acuma cat de proasta sa fie exploatarea ca in 12.000 sa cedeze? Il cunosc pe omul ala, si am mers cu el cu masina.. Conduce absolut normal, si nu a facut off-road cu ea.

Plus, ca la 2 sapt dupa ce a luat-o, ii apareau erori de windows pe navigatie.. :)) mai rau ca gps-urile alea din targ...

Link spre post

ai dreptate cu plasticul rujat frumos si cu belele(insignia si alte goange), loganul meu de cand i l am dat lui taica meu nu a avut nici o buba, ba mint, i s a desfiletat fulia la alternator, cred ca batranul nu a nimerit in viteza in care vroia, am rezolvat o eu, nu era asigurat surubul ala, majoritatea bubelor le am rezolvat in primul an apoi eu nu am mai mers cu ea dar masina s a mentinut, inafara de geometria dusa si un zgomot la compresorul de AC pare ca e ok.

cam 95% din masinile de pe piata sant niste gunoaie, asa este, aici s a ajuns. exista gunoaie ieftine si gunoaie relativ scumpe(raportat la primul tip de gunoaie) deci depinde ce alegi iar indiferent ce o sa alegi(din cele 95%) oricum o sa regreti :)

Editat de comanr
Link spre post

asta cu proasta exploatare am mai auzit-o. Un amic a rezolvat-o simplu: a platit inlocuirea ambreiajului dupa care a dat in judecata service-ul respective si a castigat. Cand service-ul spune 'proasta exploatare' trebuie sa aibe si dovezi. Instanta cere dovezi si nu pareri. La process service-ul nu a putut sa aduca o expertiza independenta ( deci nu expertiza producatorului) care sa ateste proasta exploatare. drept urmare service-ul a platit procesul si a trebuit sa plateasca. Mai mult nu vroia sa plateasca si a fost dat pe mana executorului. abia atunci a platit.

Link spre post

Si... sa fim noi sanatosi cate plasticarii cumparate cu banii cash (la pretul unui logan) exista pe unele masinarii chinezesti (FOARTE FIABILE... :baby: )

Pe bune, atat de rau te-a suparat masina ta, de o faci de ras asa de rau pe aici? @comanr

Nu-i masina lui (chiar daca o are in semnatura)... ca el nu serveste o astfel de conserva

Link spre post

@capone Si in timpul asta masina lui unde a stat? La el in folosinta, sau blocata in service ca nu a platit? De curiozitate.. Cand ai business-ul tau si depinzi de masina sa fii in 2 locuri aproape in acelasi timp, nu-ti prea permiti sa lasi totul pentru ambitia ca nu vrei sa platesti un ambreiaj. Si apoi sa mai pierzi si vremea cu avocati, declaratii..

Asta e de fapt problema. Unii depindem din ce in ce mai mult, poate uneori prea mult, de masina si se ajunge la concluzia ca una mai ieftina si mai simpla e de multe ori mai eficienta decat una scumpa si confortabila. Nu spun ca Duster e ieftina, dar ma uitam ieri la preturile colegului Planetara, si am vazut caseta de directie complet echipata la 900 ron. Imi amintesc ca la un opel corsa nou mi-a spus cineva ca se apropie de 2000 de euro cu tot cu manopera..

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...