Sari la conținut

Cum transportati bicicleta/bicicletele cu Dusterul?

Cum transportati bicicleta/bicicletele cu Dusterul?  

52 membri au votat

1. 1. Cum transportati bicicleta/bicicletele cu Dusterul?

• Pe masina ( suport pe barele transversale )
    • Pe carlig ( suport ce se monteaza pe carligul de remorcare )
    • Pe portbagaj ( suport ce vine montat pe usa de la portbagaj )
    • In masina cu scaunele rabatate

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

hai ca nu sta chiar asa stramb mie mi se pare ok...   si da, pe carlig e cea mai scumpa varianta, dar are cele mai multe avantaje

e deja un pic offtopic ca vorbim exclusiv de carlige - dar - am impresia ca sunt 2 feluri de carlige: - alea cu flansa verticala, cu 2 gauri in care se prinde sfera cu 2 suruburi - astea cu sfera cu

Posted Images

• 3 weeks later...

si eu am luat acelasi suport ca cbogdy, doar ca varianta de 4 biciclete, direct de la dealer, cand am luat masina, am facut si un drum de bulgaria cu 2 bite de copii dupa noi, dar prin Sibiu merg destul de des cu 3 bite, deocamdata totul e ok, il vezi ca se misca putin cand sunt denivelari pe drum dar banuiesc ca e normal.

Pretul mi s-a parut ok, a fost cam 500 - 600 lei.

post-3817-0-82865900-1440947152_thumb.jpg

post-3817-0-15848000-1440947158_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 11 months later...

Eu le transport pe carlig. Cred ca e cea mai scumpa varianta daca nu ai deja carlig, dar e cea mai comoda. ...

La suportul pe carlig insa m-a dezamagit complet carligul original pentru PH2. Am platit pret TRIPLU pe el ca sa am garantia ca totul va fi ok. Din pacate garantia a fost doar in capul meu si acum ma gandesc sa il schimb cu un carlig aftermarket. Motivul e ca e stramb. Sfera din capat (partea ei taiata din partea de jos) nu e paralela cu solul si in consecinta nici suportul nu sta drept. E lasat pe spate si arata ca naiba. E functional, da sincer mi-e rusine cu el ca merg la competitii si evenimente unde vine toata lumea cu suporti pe masina si pana acum n-am vazut nici un suport pe carlig sa stea mai prost ca la Duster.

O sa reinviu un topic mai vechi, insa ma confrunt cu aceeasi problema ca si razvanpat: carligul e...."stramb" ceea ce face ca intreg suportul sa fie inclinat spre spate. Mi-e si groaza sa-l folosesc sa nu-mi cada bitzele sau sa-l frec de asfalt la prima denivelare.

Vizita/reclamatia facuta la Dacia Service Feleac Cluj a fost fara rezultat: este un produs omologat, nu avem ce-i face. Identic si la Vocea Consumatorului.

Intrucat au trecut vreo 2 ani de cand s-a lansat PH2 si "inventat" acest model de carlig, va intreb daca ati identificat vreo solutie pentru a aduce carligul in plan orizontal. Pentru exemplificare am atasat o poza.

Intrebare pentru ovi si cbogdy: din imaginile cu Dusterele voastre, carligul pare a fi drept. Este tot modelul 8201200259 + 8201200263 ?

10x,

Alex

post-3417-0-81016800-1472502767_thumb.jpg

post-3417-0-69565300-1472502962_thumb.jpg

post-3417-0-51397100-1472502963_thumb.jpg

Editat de aleksej
Link spre post

Au... daca prima poza este cu carligul tau, e cam fara "erectie" ;-)

Carligul meu nu este "de origine", este carlig de la auto-hak fabricat in polonia. Suportul de biciclete sta perfect vertical.

Parca am pus ceva poze cu carligul si suportul pe , o sa le caut si iti pun link.

http://forumduster.ro/topic/137-transport-biciclete/page__st__36#entry40486

http://forumduster.ro/topic/94-carlig-duster/page__st__156#entry38317

Editat de cbogdy
Link spre post

Au... daca prima poza este cu carligul tau, e cam fara "erectie" ;-)

Yeap, prima poza este cea cu suportul meu.

Iti dai acum seama de ce sunt interesat de solutii de "indreptare".

Link spre post
  • Mak pinned și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...