Sari la conținut

Filtru suplimentar habitaclu

Postări Recomandate

Daca nu ma insel la pozitie ( ca forma seamana tare) am avut pe logan ceva asemanator si e bun ca sa nu mai treaca frunze spre filtrul de polen; eu n-am pus pe logan filtru de habitaclu, asa ca, asta avea rol sa retina si praful; era din ceva material ca de filtru de hota si il curatam ( scuturat, spalat, uscat) o data pe sezon. Avantajul care il vad la cel din poze, e ca nu intra frunze si nu acumulezi umezeala ca la cel de grila.

Asa a venit din fabrica sau l-ai cumparat tu separat? Cu alte cuvinte gasim si in Romania asa ceva?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

L-am luat separat. Era un membru DC care le facea si trimitea prin posta, dar, repet, erau diferite. Dimensiunile difera, si nu era sita, era acel material ca de filtru de hota sau cum e acum pe filtru de habitaclu.

Cam asa arata la 11000km si 7 luni:

post-3261-0-49113900-1417723246_thumb.jpgpost-3261-0-07285300-1417723252_thumb.jpgpost-3261-0-71299300-1417723256_thumb.jpgpost-3261-0-29695600-1417723286_thumb.jpg

Editat de vsebas
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...