Sari la conținut

Propunere plimbare Buila-Vanturarita (zona Baile Olanesti, cheile Cheii)

Postări Recomandate

Aparent voi pleca din Bucuresti pe la orele 22 vineri asa ca voi avea nevoie de o ruta cat mai completa pt destinatia de vineri. Clar iar o sa vin singur ca presupun ca, Calin pleaca inainte de ora respectiva :(

o sa iti dau cordonatele gps si pct de reper in functie de unde gasesc cazare;

conditiile meteo sunt ... de iarna :) vedem la fata locului, drumul nu e in panta , eu l-am facut de multe ori cu loganul

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 126
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si de a doua zi (Radita Manzu).

Sorry de intarziere! Cateva poze, plus filmarea cu virajul buclucas si diferenta pe care o fac lanturile. My Movie.wmv

.. si de la intoarcerea spre casa...   Voineasa -> Obarsia Lotrului     Obarsia Lotrului -> Petrosani  

Posted Images

M-as baga si eu daca nu e prea tarziu! Noi am fi 2 sau 3 (una bucata minora posbila in functie de teze).

Avand in vedere ca preconizati plecarea in jur de 10-10:30, as veni sambata dimineata.

Astept un raspuns daca mai aveti locuri ... in picioare, pe scari :)

Link spre post

M-as baga si eu daca nu e prea tarziu! Noi am fi 2 sau 3 (una bucata minora posbila in functie de teze).

Avand in vedere ca preconizati plecarea in jur de 10-10:30, as veni sambata dimineata.

Astept un raspuns daca mai aveti locuri ... in picioare, pe scari :)

Pai Calin inca nu a rezervat nimic, asa ca sunteti bineveniti :)

Link spre post

Neata,

Lista finala ar fi urmatoarea:

De vineri:

1. @dtel

2. @dr_dumi

3. @mirc2003

4. @gusterul

5. @fnicolau

6. @cristina_sto

8. @vsebas - de sambata - ??

de sambata:

1. @44CCI - de sambata

2. @vsebas

3. @77Dan

In principiu voi rezerva o camera dubla de fiecare, daca se doreste altfel, va rog sa-mi spuneti. Avand in vedere ca suntem destul de multi, o sa caut o unitate de cazare ce permite un nr de camere mai mare.

Link spre post

Am discutat la Hotel Stogu ( http://www.hotelstogu.ro/preturi-cazare-olanesti.php ) si am rezervat momentan 11 camere; pentru vineri seara am vorbit sa ne astepte si cu masa intrucat vom veni de pe drum si probabil fiecare va dori sa manance ceva.

Daca apar modificari/renuntari, va rog sa-mi comunicati pentru a vorbi mai departe la hotel.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...