Sari la conținut

Noul Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 194
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta un coleg de munca , foarte trist mi-a spus ca la fordul lui i s-a spart radiatorul de la o pietricica infipta destul de mult in radiator. Tardiv, l-am vazut ca si-a cumparat o plasa

De cateva luni am finalizat etansarea usilor, insa nu am apucat sa pun atunci toate fotografiile din lipsa de timp. Vreau sa precizez din start ca nu sunt un mare fan off road si faptul ca intra mereu

Astazi mi-am propus sa finalizez instalatia electrica de la carligul de remorcare. Nu dureaza montajul instalatiei electrice pe cat dureaza dezprinderea partilor laterale din plastic din portbagaj. Tr

Posted Images

pai eu am pus o intrebare legat de butoanele cu impuls de pe masina pe care o conduc. Pentru ca sincer nu stiam. Sincer nu am apupat sa citesc pe forum despre tema asta. Fiecare a raspuns dupa cum a stiut . Nu consider ca este varza topicul. Toti membrii cand si-au deschis contul , si-au facut si un topic daca mi-aduc bine aminte despre masina pe care o au sau urmeaza sa o aibe.. Ar trebui ca pe topicul lor sa fie anumite subiecte de discutie?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 months later...

Am observat astazi ca am putut inchide geamul pe partea soferului la cateva minute dupa ce am scos cheia din contact. Stie cineva cate minute este valabil perioada asta? Ca nu pot inchide geamul dupa o jumatate de ora.

Link spre post

Daca nu ma insel, 30 secunde dupa ce ai taiat contactul poti inchide geamurile din buton. Da nu bag mana in foc pentru ca informatia asta mi-a trecut pe langa ureche acu vreun an si nu ma interesa asa tare.

Link spre post

Am si eu o intrebare apropop de inchiderea geamurilor eu pe fosta masina ( un Golf 5 ) daca tineam apasat pe butonul de inchis de pe cheie se inchideau geamurile si invers daca tineam apasat pe deschis se deschideau , intrebarea mea este nu putem sa facem ceva la cheia de Duster sa mearga si ea ?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...