Sari la conținut

Noul Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 194
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta un coleg de munca , foarte trist mi-a spus ca la fordul lui i s-a spart radiatorul de la o pietricica infipta destul de mult in radiator. Tardiv, l-am vazut ca si-a cumparat o plasa

De cateva luni am finalizat etansarea usilor, insa nu am apucat sa pun atunci toate fotografiile din lipsa de timp. Vreau sa precizez din start ca nu sunt un mare fan off road si faptul ca intra mereu

Astazi mi-am propus sa finalizez instalatia electrica de la carligul de remorcare. Nu dureaza montajul instalatiei electrice pe cat dureaza dezprinderea partilor laterale din plastic din portbagaj. Tr

Posted Images

domnu danielcojocar eu cred ca vad ce siteuri accesez.....

Sunt client la Luedemann si am cont la ei iar LZparts vand produse de origine cat si aftermarkt. Pe Logan am acest cheder din fabrica si m-am gandit ca la Duster ori este o eroare ori asa vin ele acum. a fost o simpla intrebare.....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 5 weeks later...

Am tot cautat pe forum , dar cum forumul este din ce in ce mai stufos, nu am gasit, asadar postez pe topicul meu ca e vorba de masina mea. Geamul din partea soferului are optiunea din buton la apasare lunga sa se deschida tot o data sau viceversa, iar la apasare scurta se deschide putin cate putin in functie de necesitati. Deci buton cu impuls dar 2 functii. De ce celalte 3 geamuri nu au aceasta functie si se deschide doar putin cate putin, nu tot geamul cand apas eu din butonul de pe portiera soferului?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...