Sari la conținut

Noul Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 194
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta un coleg de munca , foarte trist mi-a spus ca la fordul lui i s-a spart radiatorul de la o pietricica infipta destul de mult in radiator. Tardiv, l-am vazut ca si-a cumparat o plasa

De cateva luni am finalizat etansarea usilor, insa nu am apucat sa pun atunci toate fotografiile din lipsa de timp. Vreau sa precizez din start ca nu sunt un mare fan off road si faptul ca intra mereu

Astazi mi-am propus sa finalizez instalatia electrica de la carligul de remorcare. Nu dureaza montajul instalatiei electrice pe cat dureaza dezprinderea partilor laterale din plastic din portbagaj. Tr

Posted Images

Asta apropo de îmbunătățiri, la ce mașină (in afara de Dacia) din 2014 trebuie sa tin apasat non-stop butonul de la geamul de la pasagerul din fata pt a cobori geamul in totalitate? De la pasagerii din spate, nu are rost sa zic, ala ar fi deja SF. Si mai aveam vise legate de plafon panoramic mai devreme...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca puneau si celelalte 6 butoane sa fie tot cu impuls, mai costa masina inca 200 de euro... Daca erau la optionale, cati dintre clienti crezi ca le-ar fi luat ? Eu unul nu.

Chiar nu am nevoie de buton cu impuls la celelalte butoane de la geamuri. Oricum actionez geamurile doar in momentul cand este o miscare sigura, cand oricum nu sunt implicat in chestii la care trebuie sa fiu foarte atent - deci am suficient timp la dispozitie sa stau cu mana pe buton.

De 200 de euro... mai bine ies 2 weekend-uri la plimbare....

Chiar asa, ce te impiedica sa iti cumperi buton cu impuls suplimentar ? E simplu de montat...

Editat de i96nds
Link spre post

Avem mentalități diferite, mie îmi place sa iau totul dea gata nu sa stau sa fac tot felul de intervenții ulterioare. Basca, ca nici nu sunt genul tehnic. Pt asta exista service-uri de specialitate.

Sent from my Nexus 4

Link spre post

... mie îmi place sa iau totul dea gata...

Si... tu crezi ca un producator adauga in lista de optionale niste chestii doar pentru ca 3 oameni doresc asa ceva?

Da', oricum, a fost tare asta... vrei totul de-a gata dar... cu costuri ZERO (ca, oricum, e cam scump).

Daca tot ai identificat ca exista service-uri specializate... sa stii ca ei pot face acele modificari pe care le vrei tu.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...