Sari la conținut

Flapsuri pentru sporire aerodinamicitate

Postări Recomandate

Dupa ce le voi monta. voi face ceva masuratori de nivel zgomot. Voi folosi programe de pe google play si voi masura in dB la diferite viteze. Voi incerca sa veific pe acelasi sector de drum, in aceasi directie.

Din ce tin minte, la 100 km/h erau 75 dB. Sper sa nu gresesc.

Va tin la curent.

Trebuie sa ai un device cu microfon de calitate si chiar si asa e recomandat s-o compari cu un aparat profesional s-o calibrezi ca lumea. Eu am incercat mai demult sa compar zgomotul din habitaclu al ph1 cu ph2 si nu prea m-a convins rezultatul masurat. Desi diferenta este foarte usor sesizabila cu urechea, aplicatia a aratat diferente de 1-2-3 db...

In alta ordine de idei si eu le-am montat in weekend dar deocamdata nu am avut ocazia sa le testez in balti. Voi reveni cu impresii dupa teste.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 351
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am cerut azi sa-mi transmita tot ce produc ei si la ce preturi. Vedem ce raspund!

Eu le-am luat pentru balti, si pentru balti sunt excelente! Directioneaza toata apa in lateral, in loc de capota si parbriz. Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste consumul... Iar la zgomot, din pu

De curiozitate, am facut un calcul: conform acestui site http://forums.focaljet.com/team-pit-stop/673590-improving-mpg-tutorial-aka-hypermiling.html la punctul 11, montarea deflectoarele aduce o redu

Posted Images

Desi imi pareau fragile, dupa ce le-am forjat putin prin niste balti mai mari, flapsurile arata foarte bine si se integreaza perfect in "peisaj" (OEM look):

post-2137-14187434630143_thumb.jpg

post-2137-14187435354235_thumb.jpg

Link spre post
  • 3 weeks later...

@Apashi am vazut fotografiile cu flapsuril montate de tine. Si eu le-am montat dar le-am montat invers adica suruburile sunt pe partea de interior. Ca sa ma fac inteles am schimbat flapsurile intre ele insa suruburile nu se vad caci sunt infiletate dinspre partea rotii. Am incercat si varianta ta, dar neavand un prospect de montare am considerat ca arata mai bine asa. Acum, intrebare. Stii cumva daca are efecte negative felul cum le-am montat eu?

Link spre post

@Apashi am vazut fotografiile cu flapsuril montate de tine. Si eu le-am montat dar le-am montat invers adica suruburile sunt pe partea de interior. Ca sa ma fac inteles am schimbat flapsurile intre ele insa suruburile nu se vad caci sunt infiletate dinspre partea rotii. Am incercat si varianta ta, dar neavand un prospect de montare am considerat ca arata mai bine asa. Acum, intrebare. Stii cumva daca are efecte negative felul cum le-am montat eu?

Teoretic nu ar trebui sa fie o problema, numai ca flapsurile aveau o mica buza, care la tine este in fata masinii acum . . .

Se pot inlocui repede! :)

Aparatoarele de noroi le-ai montat? Asteptam poze si feedback.

Link spre post

Teoretic nu ar trebui sa fie o problema, numai ca flapsurile aveau o mica buza, care la tine este in fata masinii acum . . .

Se pot inlocui repede! :)

Aparatoarele de noroi le-ai montat? Asteptam poze si feedback.

Pe data de 30 le-am montat dupa ce am vazut cat de tare a sarit noroiul pe lateralul masinii. Daca la flapsuri am avut initial un regret ca le-am cumparat caci plasticul pare casant, la aparatoarele de noroi pot spune ca sunt de calitate superioara si sunt supermultumit. Le-am montat din pacate pe masina murdara dar sper sa se mai moaie vremea asta ca s-o pot spala inainte sa fac ca ea inca 2000 km. Sunt curios daca isi fac treaba pe drumul retur.

post-3487-0-44083900-1420111048_thumb.jpgpost-3487-0-43675600-1420111067_thumb.jpgpost-3487-0-07859300-1420111083_thumb.jpgpost-3487-0-50858000-1420111097_thumb.jpgpost-3487-0-05626000-1420111111_thumb.jpg

@apashi, referitor la buza aia, cred ca este pe ambele parti. Diferenta o face sensul in care le-am montat caci sunt cam cu 2 cm in fata partea verticala a flapsurilor. Nu stiu daca m-am facut inteles, dar am optat pentru varianta asta ca sa nu sara mizerie, noroi sau mazga pe cele 2 suruburi. Voi vedea cum se comporta asa, iar daca nu ma va multumi le voi schimba intre ele dupa cum spuneai si tu

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...