Sari la conținut

Flapsuri pentru sporire aerodinamicitate

Postări Recomandate

20 si 30

ok dar ce 20 si 30 ???

acum inteleg foarte bine pe proful de fizica cand ne batea la cap cu unitatile de masura - adica sa le scriem dupa rezultat - ca degeaba dam un numar daca nu precizam ce e, la ce se refera

din 20 si 30 pot intelege ce vreau eu - poate doze de beri, sau RON, sau kilograme de banane ....

scuze daca am fost prea direct sau cinic sau nesimtit sau jignitor, nu asta era intentia, dar asta e parerea mea. Poate sunt eu prea tampit in lumea suruburilor si ar trebui sa ma perfectionez. Dar sper sa gasesc ce imi trebuie.

Numai bine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 351
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am cerut azi sa-mi transmita tot ce produc ei si la ce preturi. Vedem ce raspund!

Eu le-am luat pentru balti, si pentru balti sunt excelente! Directioneaza toata apa in lateral, in loc de capota si parbriz. Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste consumul... Iar la zgomot, din pu

De curiozitate, am facut un calcul: conform acestui site http://forums.focaljet.com/team-pit-stop/673590-improving-mpg-tutorial-aka-hypermiling.html la punctul 11, montarea deflectoarele aduce o redu

Posted Images

@OffWhite: se referea la chei TORX (si nu "tors" cum intrebai tu mai devreme).

despre Torx aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Torx

adica ai nevoie de o surubelnita (sau bit) de tip Torx, marimea 20 si 30 . Gasesti asa ceva in orice magazin de bricolaj sau magazine cu scule. bafta!

Editat de kidu79
Link spre post
Multumesc frumos pentru promptitudine. Am primit "cadourile" si au fost si montate. Atasat sunt pozele!

Vally ti-as fi recunoscator daca ai pune o poza din fata de ansamblu in care sa vad mai bine cat ia din garda bull bar-ul si unde protejeaza el mai exact in zona radiatorului. Mersi anticipat!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...