Sari la conținut

Flapsuri pentru sporire aerodinamicitate

Postări Recomandate

Parca am vazut undeva ca aceste flapsuri ajuta si atunci cand treci prin balti ca sa nu mai stropeasca parbrizul asa tare. Ma insel?

Faza cu protectia parbrizului la trecerea prin balti mari am testat-o eu! :D Functioneaza de minune! :D E asa fun! :))

Acum parca caut baltile mai mari! :))

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 351
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am cerut azi sa-mi transmita tot ce produc ei si la ce preturi. Vedem ce raspund!

Eu le-am luat pentru balti, si pentru balti sunt excelente! Directioneaza toata apa in lateral, in loc de capota si parbriz. Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste consumul... Iar la zgomot, din pu

De curiozitate, am facut un calcul: conform acestui site http://forums.focaljet.com/team-pit-stop/673590-improving-mpg-tutorial-aka-hypermiling.html la punctul 11, montarea deflectoarele aduce o redu

Posted Images

@apashi, daca mai faci vreo comanda, vreau si eu un set de flapsuri si aparatorile de noroi mari si moi :) fata parca am vazut, dar eu vreu si cele de spate :)

cand o fi de o noua comanda...

Link spre post

Eu le-am vazut pe fuga, ploua si era frig :) cand ne-am vazut, dar pareau interesante, dupa ce primesti oferta de la ei poate mai punem de o comanda anu care vine.

Editat de ToranagaSama
Link spre post

Vally ti-as fi recunoscator daca ai pune o poza din fata de ansamblu in care sa vad mai bine cat ia din garda bull bar-ul si unde protejeaza el mai exact in zona radiatorului. Mersi anticipat!

Am revenit cu pozele. Am facut una din fata si una din lateral. Sper sa te ajute sa iti faci o idee.

post-3438-0-37256300-1418044340_thumb.jpg

post-3438-0-30825700-1418044344_thumb.jpg

Link spre post

Aha, deci m-am intalnit cu @apashi, pana la urma n-a fost asa greu :) Sunt misto aparatorile astea, mai mari si mai moi.

Intrebare: eu am gasi in punga mare o punguță mică cu două holșuruburi negre, cu șaibă, care cred ca se infig prin dezvirginare in partea de jos a plasticului, de jos în sus. La aripi mi-ar mai trebui inca doua șuruburi, care sa aibă și ceva gen prindere de partea cealaltă, pentru gaura aia patrată din aripă. Dacă le mai are cineva nemontate, poa' sa-mi faca si mie o poză, sa stiu de care sa iau ? alta intrebare, am remarcat ca aparatorile se potrivesc si asa si asa, cu scobitura (profilul) si spre roata si spre aripa. Eu ma gandesc ca pozitia buna este cu scobitura spre aripa, nu spre roata. Asa este ?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...