Sari la conținut

Flapsuri pentru sporire aerodinamicitate

Postări Recomandate

Aceeasi prima impresie am avut si eu in legatura cu flapsurile, mai ales in comparatie cu materialul aparatoarelor de noroi, dar dupa ce le-am montat si le-am stresat putin prin apa si acum prin zapada mare si gheata din belsug, n-am observat nici o problema. Ba chiar le-am batut putin ca sa cada gheata de pe ele si au rezistat.

Aparatoarele de noroi arata foarte bine si sunt convins ca te vor apara de noroi mai bine decat cele originale care le am eu. ;)

Editat de apashi
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 351
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am cerut azi sa-mi transmita tot ce produc ei si la ce preturi. Vedem ce raspund!

Eu le-am luat pentru balti, si pentru balti sunt excelente! Directioneaza toata apa in lateral, in loc de capota si parbriz. Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste consumul... Iar la zgomot, din pu

De curiozitate, am facut un calcul: conform acestui site http://forums.focaljet.com/team-pit-stop/673590-improving-mpg-tutorial-aka-hypermiling.html la punctul 11, montarea deflectoarele aduce o redu

Posted Images

Da, ar merge luate si carenajele alea pt. spate, n-ar mai sari toata mizeria si pietre pe contra-aripa. Revenind la aparatorile de noroi: foarte bune, mai mari ca ce ofera Dacia, sunt mai lungi si mai late, acopera bine roata, adica iese cam...1 cm din aparatoare, daca te uiti din spate, iar ca material par rezistente, sunt maleabile dar nu par ca se rup repede. Am spalat aripile si usile fata si spate, tocmai ca sa vad daca se mai murdaresc, si este alta viata. Evident, tot sar stropi, dar cred ca la un sfert din cat sareau inainte. Cum se zice acum, " recomand" si din nou, multumesc @Apachi. Da, si poze, stiu :)

Link spre post

Ma bucur ca esti multumit! Sa te bucuri de ele.

Tu esti singutul care le-a comandat si pe cele de pe spate, o sa ai o masina mai curata. ;)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Tu ai patit cum am avut si eu o speță! La reprezentanta Skoda..la ITP..Ca de ce la cauciucurile de iarna nu am indice de viteza V sau mai mare? Eu aveam T. Mi.am dat seama ca dorea si el o mica șpagă.. Nu am mai apelat la ei! 
    • Nu Nemultumirea este pentru ca: 1. Am schimbat anul trecut bieleta (pipa) dreapta la reprezentanta cu piesa cumparata de la reprezentanta, am facut geometria si am trecut inspectia itp in ziua respectiva la statia itp din cadrul reprezentantei. Masina avea 74000 Km. Anul acesta tot la statia itp respectiva si tot inginerul acela mi-a spus ca nu ma trece daca nu inlocuiesc bieleta (pipa) drepta. Masina are 78000 Km si a fost condusa (cu grija) numai de mine. Nu mi se pare ok sa-mi ceara sa schimb piesa dupa 4000 Km; 2. Anul trecut nu mi-a spus nimic de flansele de la amortizoarele fata. Acum mi-a spus ca nu ma trece daca nu le schimb. Inteleg ca masina este veche (19 ani) dar nici anul trecut nu era noua. Putea sa ma avertizeze ca trebuiesc inlocuite si chiar le schimbam intr-un interval de un an (la reprezentanta si cu piese de la reprezentanta - cum am si facut acum). Masina este pastrata in conditii foarte bune, la temperatura de 15-20 grade tot anul si fara soare. Cat putea sa imbatraneasca cauciucul de la flanse daca anul trecut a fost cat de cat bun - dovada ca nu am primit nicio atentionare.  Mi-a spus ca ar fi bine sa inlocuiesc si amortizoarele deoarece nu mai sunt noi si tot platesc manopera pentru flanse. Aici am inteles si o sa le schimb dar nu imediat. Nu a fost o cerinta ca sa ma treca la inspectie. A fost doar o avertizare. Inteleg asta. Desi mecanicul cand a inlocuit flansele mi-a spus ca amortizoarele sun incat bune.   (Daca platesc gazele ca sa tin la caldura un Logan vechi nu are rost sa vorbim de bani.)   (Am mers cu Skoda 120 L, fabricata in 1978, prin toata tara, inclusiv pe Transfagarasan. O masina buna si sigura.)
    • in curand vinzi cu tot cu Duster Mi-am facut socotelile -raman doar la bare, cutia nu mi intra deloc in buget .  Daca cineva vrea cutia..raman in cursa:)Daca nu - spor la vanzare!
    • Cum ai vrea sa apară in anunț? Ceva mai concis. 
    • Buna ziua! As dori sa modific anuntul pentru ca nu prea gasesc bare transversale care si fie compatibile cu trpa panoramica de la Bigtser. Prin urmare am de vanzare si o cutie Thule cu setul de genti aferent: 1 x Set de genti Thule GoPack 8006 pentru cutiile portbagaj (Cod pachet: TA8006)       1 x Thule WingBar Edge gri - TA9581 (Cod pachet: TA9581)       1 x Cutie portbagaj Thule Force XT L Negru Mat (Cod pachet: TA6357)   Cutia folosita doar de cateva ori. Vand doar impreuna pentru 2000 RON tot pacehtul. Nu este negociabil.  
  • Creează nouă...