Sari la conținut

Flapsuri pentru sporire aerodinamicitate

Postări Recomandate

Aceeasi prima impresie am avut si eu in legatura cu flapsurile, mai ales in comparatie cu materialul aparatoarelor de noroi, dar dupa ce le-am montat si le-am stresat putin prin apa si acum prin zapada mare si gheata din belsug, n-am observat nici o problema. Ba chiar le-am batut putin ca sa cada gheata de pe ele si au rezistat.

Aparatoarele de noroi arata foarte bine si sunt convins ca te vor apara de noroi mai bine decat cele originale care le am eu. ;)

Editat de apashi
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 351
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am cerut azi sa-mi transmita tot ce produc ei si la ce preturi. Vedem ce raspund!

Eu le-am luat pentru balti, si pentru balti sunt excelente! Directioneaza toata apa in lateral, in loc de capota si parbriz. Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste consumul... Iar la zgomot, din pu

De curiozitate, am facut un calcul: conform acestui site http://forums.focaljet.com/team-pit-stop/673590-improving-mpg-tutorial-aka-hypermiling.html la punctul 11, montarea deflectoarele aduce o redu

Posted Images

Da, ar merge luate si carenajele alea pt. spate, n-ar mai sari toata mizeria si pietre pe contra-aripa. Revenind la aparatorile de noroi: foarte bune, mai mari ca ce ofera Dacia, sunt mai lungi si mai late, acopera bine roata, adica iese cam...1 cm din aparatoare, daca te uiti din spate, iar ca material par rezistente, sunt maleabile dar nu par ca se rup repede. Am spalat aripile si usile fata si spate, tocmai ca sa vad daca se mai murdaresc, si este alta viata. Evident, tot sar stropi, dar cred ca la un sfert din cat sareau inainte. Cum se zice acum, " recomand" si din nou, multumesc @Apachi. Da, si poze, stiu :)

Link spre post

Ma bucur ca esti multumit! Sa te bucuri de ele.

Tu esti singutul care le-a comandat si pe cele de pe spate, o sa ai o masina mai curata. ;)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...