Sari la conținut

Iesire Lacul Vulturilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am fost week-end-ul asta la Lacul Vulturilor la o iesire a unui club ARO (am fost mai multi cu alte marci decat posesori de ARO, dar asta e alta poveste). Am inceput urcarea la lac din drumul Chiojdul

OK, le pun in ordinea urcarii si doar de la Urlatoarea in sus, de unde am urcat doar cu pasul.  

Atunci a fost in 12-18 septembrie si era 2012. Cine stie cum e acum drumul. Daca avem vreme poate mergem macar pana unde am fost eu si acolo vedem, urcam sau ne intoarcem si o luam pe la Siriu.

Posted Images

• 3 weeks later...

Am fost week-end-ul asta la Lacul Vulturilor la o iesire a unui club ARO (am fost mai multi cu alte marci decat posesori de ARO, dar asta e alta poveste). Am inceput urcarea la lac din drumul Chiojdului, drum cu multa piatra pe el, de preferabil mers cu viteza mica ca "scutura" tare (drum facut de nemti in perioada razboiului), iar un ultima parte o urcare mai "horror" (vorba unui coleg de drum) cu inclinare mare si multe pietre iesite din drum pana in golul alpin. De ajuns am ajuns sus fara probleme, dar eu am AT-uri si masina putin inaltata. Coborarea am facut-o pe Crasna, parca era mai multa piatra pe drum decat ce am vazut in pozele de pe topic dar nu pot spune exact deoarece drumul era acoperit de frunze (pe alocuri inclinare mare si pietre multe), oricum in ultima parte se pare ca au bagat ceva utilaj si au mai refacut drumul (asa zicea "ghidul" nostru, ca parea putin refacut fata de acum cativa ani), dar este plin de pietre. Am inteles ca s-ar mai putea urca pe la Siriu, dar drumul ala a fost rupt de ape anul asta. Cum se ajunge din DN pe drumul Chiojdului nu stiu, noi am ajuns acolo din Tabla Butii via Drumul Nemtilor (un drum care se desprinde din drumul de Slon undeva in varf).

Recomandarea este sa mergeti mai multi si sa fie si persoane cu experienta in grup.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multe poze n-am, ca am fost singur, iar despre track o sa incerc sa fac rost. Oricum, a fost o portiune urata tare pe urcarea spre Tabla Butii care s-a stricat si mai rau dupa ce am trecut noi. Eu am fost mereu a 2-a masina sa nu-mi adanceasca sleaurile prea tare sau sa faca altele.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...