Sari la conținut

Iesire Lacul Vulturilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am fost week-end-ul asta la Lacul Vulturilor la o iesire a unui club ARO (am fost mai multi cu alte marci decat posesori de ARO, dar asta e alta poveste). Am inceput urcarea la lac din drumul Chiojdul

OK, le pun in ordinea urcarii si doar de la Urlatoarea in sus, de unde am urcat doar cu pasul.  

Atunci a fost in 12-18 septembrie si era 2012. Cine stie cum e acum drumul. Daca avem vreme poate mergem macar pana unde am fost eu si acolo vedem, urcam sau ne intoarcem si o luam pe la Siriu.

Posted Images

Eu am incercat in 2012 sa urc dinspre Crasna si pana la Urlatoarea e ok. De acolo insa incep niste pante mai serioase cu inclinari laterale si ceva sleauri. Cu 4x2 diesel 90CP de atunci nu am reusit sa urc si m-am dus de acolo pe jos pana la lac. Nu stiu daca 4x4 diesel 110CP face difenta la urcusurile de acolo, dar ma gandeam sa incercam finut fara riscuri si daca nu merge normal si cu grija sa urcam pe la Siriu. De coborat spre Crasna m-am mai gandit si daca nu putem urca, mai bine sa nu incercam nici coborare.

Ma gandesc sa mai monitorizam vremea in zona pana atunci (eu as vota pentru 18-19 octombrie, acum) si sa vedem cat e de uscat la fata locului.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...