Sari la conținut

Postări Recomandate

Ma gandeam eu ca ne obosim degeaba, distinsul nostru coleg cu gramatica impecabila care ne-a ciuruit cu citate, metafore, si hiperbole spectaculoase timp de 7 pagini, nu s-a obosit sa se documenteze despre caz inainte sa se bage in seama...

Multumiri colegului @DonQuijote pentru realizarea sondajului, iata rezultatul, nu prea vad ce ar mai fi de adaugat.

...poate doar ca... se scrie dedesubturi, nu dedesupturi...

As propune sa nu-l mai bagam in seama, eu unul nu o mai fac oricat m-ar cita el :) Stii vorba aia, "nu te pune cu prostul pentru ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta". ;) Sa-l lasam sa latre in continuare, ca altceva se pare ca nu stie sa faca. :)

• Like 5
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 72
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Revăzând, la rându-mi, toate postările dumitale în acest topic, constat că nici una din ele nu a adus nici un argument nou pentru a susține nevinovăția colegului de comanr (până la urmă despre asta

Pentru mine situaţia începe să devină amuzantă. Şi nu datorită unui grad oarecare de umor dezvoltat, ci prin fragilitatea mentalităţii unor membrii.   Cu părere de rău dacă am să dărâm sistemele de

@dusterawd: din pacate (sper din tot sufletul sa ma insel insa, pana in momentul de fata, n-am nici o dovada ca opinia mea este eronata) esti exemplul clasic de "troll" (http://ro.wikipedia.org/wiki/T

Posted Images

Colegu... Intervin si eu acum dupa un weekend in care m-am simtit bine... (mi-ai stricat tu inceputul de saptamana...)

Printre posturile tale remarc ca nu ai cunostiinta despre motivul banarii colegului @comanr... Asta nu-i problema nici unui alt membru al acestui ca tu, elevat fiind (tot de prin potarile tale am observat asta) nu ai fost atat de prins de subiect incat sa STUDIEZI inainte sa te bagi in seama. Nu cred ca exista vre-un membru pe acest care sa se intalneasca cu un alt coleg atata timp cat nu poate observa ca acea intalnire merita sa se infaptuiasca.

In materie de a da sfaturi unui administrator de ... despre ce si cum sa-si gestioneze propriul ... Iertare sa-mi fie dar mi se pare ca miroase a citatia ta cu fudulia din postul citat de mine. Sa ne zici si noua cand va fi vre-odata posibil sa venim si noi la tine si sa-ti spunem (pe munca ta si pe banii tai) ca nu asa se face...

Stii ca exista o vorba din popor... "Cand trei oameni iti spun ca esti beat... te duci sa te culci"... Cred ca tie ti-au spus mult mai multi ca balauresti pe meleaguri mult prea necunoscute tie...

Eu ti-as da un sfat...: Daca nu-ti convin regulile de aici si daca nu-ti convin oamenii de aici... poti, linistit, sa-ti faci bocceluta si s-o tai in cea mai mare liniste pe un alt in care se permit rahaturile. Mai exista forumuri dedicate automobilului national si de-acolo poti sa-ti strangi tot ce-ti doresti.

Decizia Adminului, in nici un (de bun simt), nu este comentata! Acest a fost si va ramane mereu in top pentru ca regulile eu fost respectate (cu doua exceptii)!

Lume, lume, bine v-am gasit! Am zis sa intru in randul proaspetilor posesori de Duster si drept urmare am inceput sa citesc ce s-a scris pe forum , dar se pare ca am intrat in plin razboi al declaratiilor lecturand aceste pagini. Domnule moderator daca asa va fi si in continuare si vei scrie expresii gen balauresti, rahaturi sa ne fie cu iertare, dar nu prea cadreaza cu fonctia matale. Ce exemplu dai unor novici ca mine? Cum ramane cu ce spuneai mai sus ”Acest a fost si va ramane mereu in top”? Prin ce? Acu sa fie oare efectul postbahic de dupa weekend sau ai oarece frustrari personale la adresa colegului la care te ratoiesti? Sa stim si noi daca asta-i nivelul de discutii pe aici. Sper ca e loc de discutii libere si nu ne injunghiem pe la spate daca nu cantam pe aceeasi voce, sau ne luam bocceluta desi de abia am intrat pe usa. Ar fi necesare niste clarificari. No offense!

• Like 1
Link spre post

Lume, lume, bine v-am gasit! Am zis sa intru in randul proaspetilor posesori de Duster si drept urmare am inceput sa citesc ce s-a scris pe , dar se pare ca am intrat in plin razboi al declaratiilor lecturand aceste pagini. Domnule moderator daca asa va fi si in continuare si vei scrie expresii gen balauresti, rahaturi sa ne fie cu iertare, dar nu prea cadreaza cu fonctia matale. Ce exemplu dai unor novici ca mine? Cum ramane cu ce spuneai mai sus ”Acest a fost si va ramane mereu in top”? Prin ce? Acu sa fie oare efectul postbahic de dupa weekend sau ai oarece frustrari personale la adresa colegului la care te ratoiesti? Sa stim si noi daca asta-i nivelul de discutii pe aici. Sper ca e loc de discutii libere si nu ne injunghiem pe la spate daca nu cantam pe aceeasi voce, sau ne luam bocceluta desi de abia am intrat pe usa. Ar fi necesare niste clarificari. No offense!

Pentru primul tau post... ai sarit ca musca-n lapte...

Ai o singura zi de cand te-ai inscris in acest si... primul post este in zona de Motiv banare membrii... E bun inceputul tau... Dar inainte de a te documenta despre acest subiect... documenteazate despre regulament!

Mai bine intrai la sectiunea Dusterul meu... te prezentai acolo ce si cum (adica iti prezentai masina si... ce voiai tu)... dupa care puneai mana sa citesti prin . Poate asa nu sareai in sus chiar de la primul tau post. Dar asta cu prezentarile inainte de injuraturi tine de... multe.

Dar, pentru un proaspat posesor de Duster poti sa incepi sa cunosti si alte chestiuni:

In Off road se foloseste expresia "balaureste" atunci cand cineva rataceste fara sa gaseasca iesirea.

In materie de "rahat"... daca nu cunosti exista si in DEX explicatie... deci se poate folosi ca o exprimare mai civilizata. Pentru studiu citeste aici: http://dexonline.ro/definitie/rahat

Pentru ca te crezi mai civilizat si mai bun... pune mana si citeste in forum (INCEPAND CU REGULAMENTUL) dupa care vorbeste (exprimate) cum vrei tu dar fara sa te umflii in pene!

Link spre post

Pentru primul tau post... ai sarit ca musca-n lapte...

Ai o singura zi de cand te-ai inscris in acest si... primul post este in zona de Motiv banare membrii... E bun inceputul tau... Dar inainte de a te documenta despre acest subiect... documenteazate despre regulament!

Mai bine intrai la sectiunea Dusterul meu... te prezentai acolo ce si cum (adica iti prezentai masina si... ce voiai tu)... dupa care puneai mana sa citesti prin . Poate asa nu sareai in sus chiar de la primul tau post. Dar asta cu prezentarile inainte de injuraturi tine de... multe.

Dar, pentru un proaspat posesor de Duster poti sa incepi sa cunosti si alte chestiuni:

In Off road se foloseste expresia "balaureste" atunci cand cineva rataceste fara sa gaseasca iesirea.

In materie de "rahat"... daca nu cunosti exista si in DEX explicatie... deci se poate folosi ca o exprimare mai civilizata. Pentru studiu citeste aici: http://dexonline.ro/definitie/rahat

Multumesc pentru lamuriri prealuminate! Ai deja o bila neagra pentru ospitalitatea cu care-ti primesti vizitatorii. O sa te ocolesc pe viitor.

Link spre post

Si daca-i libertate de exprimare intru pe unde vreau eu, citesc mai intai ce mi se pare mai interesant. Daca sunteti o casta inchisa spune-o frate si citim in alta parte. Sau citim aici dar alti autori.

S-au spus multe... intrii unde vrei tu si citesti ce vrei tu, si scrii ce vrei tu... dar nesimtirile ti le tii pentru tine, pentru ca astea se "amendeaza"! Iar daca acest motiv ti se pare o casta inchisa atunci... "succesuri" in a-ti gasi calea!

Offtopic:

Incearca sa nu-ti fie lene sa citesti un topic de 36 pagini si sa pui aceeasi intrebare pusa in acelasi topic de mai multe ori.

Link spre post

S-au spus multe... intrii unde vrei tu si citesti ce vrei tu, si scrii ce vrei tu... dar nesimtirile ti le tii pentru tine, pentru ca astea se "amendeaza"! Iar daca acest motiv ti se pare o casta inchisa atunci... "succesuri" in a-ti gasi calea!

Offtopic:

Incearca sa nu-ti fie lene sa citesti un topic de 36 pagini si sa pui aceeasi intrebare pusa in acelasi topic de mai multe ori.

Amendeaza-te pe tine ca mananci rahat, nu ma fa tu nesimtit. Daca ma gandesc bine avea dreptate si cel care te-a pus la punct. Ce te intereseaza pe tine unde postez eu, e site-ul tau personal? Nu mi-am imaginat atata badaranie la un ”moderator”. Poate citeste astea si conducerea site-ului si te zboara de acolo ca esti un ingamfat si impertinent.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...