Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 190
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ieri mi-am montat jante Rial Como 16''

Asa cum "iarna nu-i ca vara", ET<50 nu e la fel ca ET=50 Merge si cu ET 38? Da, merge. Ideea este sa-ti asumi eventualele implicatii. Care sunt implicatiile? Eh aici avem nevoie de o lista centra

Sincer efectul asta mai degraba l-am observat la jante noi (virgine) de tabla, cu prezoane fara con mobil, la prima utilizare pe masina (vorbesc de Logan, Megane 2, Duster). Au mai mers chiar si o jum

Posted Images

Ca fapt divers, este intr-o parcare de pe langa mine un Mercedes S cu jante de aliaj la care spitele sunt la fel ca la vestitele jante de Duster - toate in aceeasi directie. :whistle:

Daca-ai stii cat de mult am cautat eu o masina cu jante asemanatoare (cu jante de parte) atunci cand ma certam cu astia... ca sa le pot arata ce ceea ce au facut e un mare bulshit...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Stie cineva daca difera prezoanele/suruburile ca nici nu stiu cum e la duster (pt altcineva intreb) de la jantele de aliaj merg fara probleme la cele de tabla ? nu stiu nici cele de tabla cum arata ca nu se pricepe sa-mi spuna daca sunt de la dacia stilizate sau de tabla normale

Link spre post

Am primit pe mail raspuns de la ei(VOCEA Clientului <vocea.clientului@daciagroup.com>;) cu asta

"Buna ziua,

Stimate domnule Jianu ,

In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam ca pentru modelul Dacia Duster prezoanele sunt identice si anume cele care sunt montate la jantele de aliaj se pot monta si la jantele de otel.

Ne puteti contacta la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16, la adresa de e-mailvocea.clientului@daciagroup.com sau folosind formularul de contact de pe site-ul www.dacia.ro. Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115400. Va invitam sa vizitati noul nostru site www.dacia-merchandising.ro, de unde puteti comanda online textile personalizate, obiecte de comunicare, jucarii si miniaturi DACIA la preturi foarte avantajoase.

Cu consideratie,

Agent Servicii Client ,

Tomescu Mihai Alexandru"

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...