Sari la conținut

Parbriz Duster pe timp de iarna

Postări Recomandate

La mine s-a intamplat sa nu merg cu masina aproximativ o saptamana, si dupa un drum de 150 km cu ventilatia pe 3 si caldura maxim, aveam geamurile inghetate in interior si fata (cam jumate) si spate. Din ce imi dau seama, sistemul de ventilatie este un pic subdimensionat pentru volumul pe care il are interiorul la aceasta masina. Probabil ca nici geamurile nu sunt suficient de groase sau prost tratate, nu stiu. Oricum nu imi fac probleme, atata timp cat este cald si bine inauntru, si mai gasesc si pe piata tot felul de spray-uri antiaburire.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 55
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Alți producători au ales încălzirea parbrizului în zona de staționare a ștergătoarelor…

Nu incerca cu 4 deloc ca n-are nici un efect! Singura ta problema este legata de faptul ca, probabil, circuli scurt! 20 min, si o oprire de alte 15 min, rezulta gheata si tot ce vrei fara posibilitat

Subsemnatul a avut Ford Mondeo pana acu doua luni (cu parbriz incalzit).   Am trecut prin vreo 6 ierni cu el (unele cu zapezi si viscol mai grele decat ce se intampla acu) si pot sa va spun ca, pe v

Posted Images

La mine s-a intamplat sa nu merg cu masina aproximativ o saptamana, si dupa un drum de 150 km cu ventilatia pe 3 si caldura maxim, aveam geamurile inghetate in interior si fata (cam jumate) si spate. Din ce imi dau seama, sistemul de ventilatie este un pic subdimensionat pentru volumul pe care il are interiorul la aceasta masina. Probabil ca nici geamurile nu sunt suficient de groase sau prost tratate, nu stiu. Oricum nu imi fac probleme, atata timp cat este cald si bine inauntru, si mai gasesc si pe piata tot felul de spray-uri antiaburire.

Nu este normal să se întâmple așa ceva, mai ales la treapta 3,

poate ai uitat ventilarea aerului numai în habitaclu, modul izolare habitaclu, fără admisie de aer exterior.

La mine, față de logan, încălzește mult mai puternic sistemul; dacă repartizez aerul pe aeratoarele centrale, fluxul de aer este aproape fierbinte.

Link spre post

Pai asta m-a uimit si pe mine, ca era cu aer de afara. Probabil ca, mai aveam si ceva zapada prin fantele de afara pe unde trage aer...

M-am gândit și eu după aceea că poate și grila de sub capotă era acoperită parțial cu zăpadă/gheață; vezi și filtrul de polen în ce stare se află; acel filtru poate fi și curățat/spălat, până se înlocuiește cu unul nou. În acel spațiu al filtrului de polen se mai adună și resturi vegetale.

Link spre post

Cosminium, tu de ce gheatza zici, ca doar nu de d-aia cristalina, transparenta ? banuiesc ca vorbesti de promoroaca d-aia, ca un fel de zapada, de poti sa o zgarii cu unghiile la o adica, sau se topeste daca tzii degetul pe ea. Daca ie foarte frig p-afara, geamurile din spate cam stau reci, cred ca fix in zona de jos, unde se produce fenomenul. Incalzirea din fatza, din laterale, nu prea bate pana in geamurile din spate, astea cred ca se incalzesc bine atunci cand vine si de jos caldura prin tzevile de sub scaune si / sau cand se da cald prin tzevile centrale din bord.

Link spre post

Nu e promoroaca, vorbesc chiar de gheata, gheata, un strat transparent si uniform care nu se duce cand o zgarii ca-ti aluneca unghiile pe ea.

Oricum, de la viscolul ala n-a mai aparut fenomenul deci nu-i o mare problema. Vad ca apare in conditii exceptionale asa ca o voi ignora :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...