Sari la conținut

Difuzoare Duster - Upgrade

Postări Recomandate

Daca sunt mai de calitate decat ale mele atunci ma inscriu, si le dau mai departe pe ale mele :)

Daca nu ai scapat de ele pana la DDT, ia-le cu tine te rog.

Sunt in portbabaj, pe unde ne vedem, DTT, IND - ti le dau sa le vezi.

Au fost 5 lei bucata (pardon, 5 lei setul de 2 buc :)) )

Papucii s-au prins de difuzor, mufa a facut click, galagia se aude.. Mai mult de atat eu nu stiu cum as putea sa le evaluez dpdv calitate :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 months later...
  • Răspunsuri 295
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na, am instalat azi subwooferul activ Alpine SWE-1200. Completeaza foarte bine sunetul difuzoarelor InPhase. Chestia era ca in stationare si difuzoarele InPhase scoteau ceva bass, dar in mers se pierd

Deci...am terminat pe jumatate...am reușit sa pun boxele doar pe fata. Mai întâi revin cu restantele: Boxele au diametrul exterior de 13 cm. Intre suruburi opuse ~14cm. Boxele originale sunt marca T

@andreiscurei ai aici un tutorial pentru mai multe detalii:  

Posted Images

Ieri seara am schimbat difuzoarele fata cu unele Infinity REF 5002-IX, le-am cumparat cu 223, la reducerile de "bleg" friday:

http://eu.harmankard...red-5002ix.html

Ma temeam initial ca ar avea bass-ul mai slab decat cele originale.

Dupa ce l-am montat si am facut proba, am constatat ca se aude bass-ul cel putin la fel de tare, dar in plus se aud mai bine frecventele mai joase decat la cele originale. Claritatea sunetului este net superioara. Mentionez ca am player-ul original cu CD, USB si bluetooth.

Pe spate inca le am pe cele originale, dar am comandat 2 difuzoare ovale JBL GTO 939

http://ca.jbl.com/pr...939-view-1.html

Cand imi vin - ma apuc de taiat polita spate, sper sa nu vibreze prea tare.

Difuzoarele astea (infinty si JBL) au 3Ohm - fata de 4Ohm cat au cele originale, asta inseamna ca "storc" putere putin mai mare din player.

Editat de emilian_rks
Link spre post

Eu mi-am luat acum cateva luni (cam imediat dupa IND) asa ceva: http://www.altex.ro/boxe-auto-sony-xs-gt1328f-2-cai-13-cm-220w-negru . Am inlocuit toate boxele, si fata si spate.

Sunt relativ multumit de ele:

• un raspuns mai bun in gama medii-inalte decat boxele stoc
  • bass mai mult decat suficient (cel putin dupa preferintele mele, clar nu se pot compara cu un sistem cu subwoofer dedicat)
  • perfect fit si easy upgrade de la sistemul stock

Inca nu sunt perfect multumit totusi de raspunsul audio al sistemului in zona de inalte, prin urmare intentionez sa iau si doua tweeter-e cat de curand.

Si eu am tot unitatea standard 2DIN, cu CD/MP3/Bluetooth, fara navigatie. Cel mai ok se aude cand fac streaming pe bluetooth de pe telefon.

Link spre post

Si eu am tot unitatea standard 2DIN, cu CD/MP3/Bluetooth, fara navigatie. Cel mai ok se aude cand fac streaming pe bluetooth de pe telefon.

La mine se aude cel mai bine de pe CD, se aude mai clar si mai tare decat pe Radio, Bluetooth de pe telefon sau USB.

Link spre post

Teoretic CDul audio ar trebui sa aiba cea mai mare fidelitate (nu are compresie). Sincer nu stiu daca mobilele pot sa play-eze format FLAK, si asta ar fi interesant de comparat :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...