Sari la conținut

Difuzoare Duster - Upgrade

Postări Recomandate

papucii sunt aliaj cupru-zinc, cam tot ce e automotive se face din materiale care nu oxideaza; acelasi lucru se intampla si in portbagaj, este vorba de fix aceeasi umiditate si regim termic

dupa cum spuneam , nu am dat nicio gaura, totul este cablat prin declipsarea plasticelor si mochetei pe alocuri si reclipsarea in acelasi mod; nu se vede nimic, nu am dat gauri, nu am fixat nimic;

cele doua statii sunt prinse intre ele + condensatorul folosind DIN-rail de care folosesc la tablourile de automatizare electrica (am taiat cu flexul cat am avut nevoie + polizat colturile sa nu ma injure alti pasageri ca se taie in colturi); de asta spuneam ca le pot decupla lejer, le-am legat intre ele ca ansamblu

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 months later...
  • Răspunsuri 295
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na, am instalat azi subwooferul activ Alpine SWE-1200. Completeaza foarte bine sunetul difuzoarelor InPhase. Chestia era ca in stationare si difuzoarele InPhase scoteau ceva bass, dar in mers se pierd

Deci...am terminat pe jumatate...am reușit sa pun boxele doar pe fata. Mai întâi revin cu restantele: Boxele au diametrul exterior de 13 cm. Intre suruburi opuse ~14cm. Boxele originale sunt marca T

@andreiscurei ai aici un tutorial pentru mai multe detalii:  

Posted Images

Bassul dat la maxim, si toate cele 4 boxe stoc schimbate cu In-Phaze (2 cai)... La mine se aude acceptabil cu acest setup, dar daca vrei mai mult atunci trebuie sa faci insonorizare macar la usi, si/sau sa-ti iei un subwoofer.

in phase pe doua cai am si eu pe spate, iar pe fata am tot in-phase dar cu tweeter separat, se aud foarte ok

Link spre post

Eu le-am schimbat cu 4 SONY XS-GT1328F. Imbunatatiri sunt, inaltele se aud mult mai bine, am si basi si medii suficiente, dar parca tot se aude ca din oala putin. Probabil ar trebui insonorizate usile pentru rezultate mai bune. Sau alt player? Eu am unitatea standard 2DIN, fara touch si navigatie.

Link spre post
  • 1 month later...

Donez 4 adaptoare pentru difuzoare aftermarket (de la mufa Renault la papuci +/-) . Am dat comanda de la 4 si am primit 8, pentru ca nu m-am uitat si veneau la set de 2.

Primul venit, primul servit!

Sent from my D5803 using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...