Sari la conținut

Difuzoare Duster - Upgrade

Postări Recomandate

Am inlocuit difuzoarele stock astfel

fatza - difuzoare cu doua cai JBL

spate- difuzoare de bass boschmann\

rezultatul : crestere accentuata a inaltelor (trebuie sa dau la 0 inaltele din starile radioului

bass la fel de puternic dar parca pe frecvente mai joase

ramine la fel de necesara montarea unui subwoofer (parerea mea)

difuzoare stock - jale , pana nu le desfaceti sa le vedeti cu ochiul vostru n-o sa va vina sa credeti ce slabe sunt

post-2905-0-68210000-1393771812_thumb.jpg

post-2905-0-77394300-1393771826_thumb.jpg

post-2905-0-64374300-1393771845_thumb.jpg

post-2905-0-12979700-1393771866_thumb.jpg

post-2905-0-22477600-1393771878_thumb.jpg

post-2905-0-62860800-1393771889_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 295
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na, am instalat azi subwooferul activ Alpine SWE-1200. Completeaza foarte bine sunetul difuzoarelor InPhase. Chestia era ca in stationare si difuzoarele InPhase scoteau ceva bass, dar in mers se pierd

Deci...am terminat pe jumatate...am reușit sa pun boxele doar pe fata. Mai întâi revin cu restantele: Boxele au diametrul exterior de 13 cm. Intre suruburi opuse ~14cm. Boxele originale sunt marca T

@andreiscurei ai aici un tutorial pentru mai multe detalii:  

Posted Images

Na, am instalat azi subwooferul activ Alpine SWE-1200. Completeaza foarte bine sunetul difuzoarelor InPhase. Chestia era ca in stationare si difuzoarele InPhase scoteau ceva bass, dar in mers se pierde din cauza zgomotelor de rulaj. In fine acum mie este suficient cum suna sistemul. Unavantaj mare este ca subwooferul are un fel de telecomanda (cu cablu) prin care se poate seta oricand nivelul / puterea bassului, precum si filtrul de frecvente joase.

Ca si marime ansamblul incape lejer sub oricare scaun din fata. Eu am instalat sub scaunul sofer. Langa cutia de difuzor mai este loc si pentru amplificator, iar "telecomanda" se poate instala in habitaclu oriunde doreste utilizatorul, pentru ca are un cablu destul de lung. Eu l-am plasat tot sub scaun.

Ceea ce e important, ca scaunul nu atinge nimic din subwoofer, oricum sa fie pozitionat scaunul - tras in fata / impins in spate; lasat la cea mai joasa pozitie ...

poza 1 cu scaunul sofer impins in spate la maxim

poza 2 cu scaunul sofer tras in fata la maxim

poza 3 cu scaunul sofer in pozitia setata pentru mine vazut din spate

poza 4 cu scaunul sofer in pozitia setata pentru mine vazut din fata "telecomanda" - caci oricum n-o sa umblu mult la ea. Asa nu este la vedere. Toate elementele sunt prinse cu velcro (nu stiu daca asta e cuvantul si in romeneste, dar sper ca stiti despre ce este vorba). Deci se pot demonta ulterior destul de usor.

post-234-0-73566500-1393855079_thumb.jpg

post-234-0-43010800-1393855137_thumb.jpg

post-234-0-20757500-1393855215_thumb.jpg

post-234-0-18058300-1393855287_thumb.jpg

Link spre post

Mersi.

Da e posibil, dar cutia de rezonanta arata / se simte destul de solida. Difuzorul este complet acoperit, nu are cum sa "raneasca" membrana cel care ar atinge cu picioarele.

Pai insonorizarea deocamdata o las mai incolo / poate chiar anulez. Asa la primele auditii sunt multumit cu sunetul din habitaclu. Iar acum oricum am multe alte chestii pe cap, si in curand plec iarasi la lucru. Asa ca daca o fac, o fac prin aprilie, probabil. Poate ne intelegem cu Timekruzer, si o facem impreuna.

Link spre post

La reprezentanta poate doar sa iti schimbe pe garantie boxele stoc. Orice alta modificare la sistemul audio o faci folosind una din urmatoarele metode:

1. pe cont propriu, dupa ce frunzaresti google

2. pe cont propriu, ajutat de cineva care a mai facut asa ceva.

3. la un atelier specializat in car-audio.

Link spre post

Am un prieten electrician. Se ocupa de sisteme de alarma si audio pentru masini plus altele. El a instalat difuzoarele InPhase precum si subwoofer-ul Alpine la el in garaj / service / atelier (numiti cum doriti) cu ajutorul meu. Tot el mi-a instalat si o alarma Thunder. Acum ca e vorba de instalari si garantii.

Nu stiu daca pierd garantia daca schimb difuzoarele, sau daca mai trag 2/4 fire de la dizuzoare la un subwoofer. Dar poate am sa intreb la reprezentanta. Nu vad nici un motiv care sa strice MediaNav-ul daca sunt schimbate difuzoarele - mai ales cu respectarea parametrilor (marime, putere, ohmi ....). OK probabil sunt ceva diferente de putere fata de boxele stock, dar nu cred ca se va arde amplificatorul din MediaNav.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...