Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna si drumuri bune la toata lumea fara evenimente , am citit toate postarile din acest topic si multe altele de pe alte forumuri si alte topicuri din acest forum toate legate de prafos .

Detin un logan 1'5 dci 2006 si a venit vremea sal schimb a cam dat rugina in el l-am luat de nou si ma multumit pe deplin cea ce ma atrage e un prafos 1'5 dci 110 cp 4×4 vreau diesel pt ca imi place cuplu puterea o simt alcumva ca la un benzinar sau cel putin asta e parerea mea detin un buget 11000 și m-am orientat pe un sh din DE. Unde pe la suma asta gasesc unic propietar servisat cam.la 80/90 mii km sau prin apropiere o vreau ca masina de familie naveta serviciu si weekendul iesit in natura sau mers la cabana care pe timp de iarna nam.nici o sansa sa ajung cu loganu si daca am.pus lanturi deaceea prefer 4×4 de aceea va intreb merita un prafos 2014 80/90 mii km 10/11 mii euro ? Ca masina imi place consumu la diesel il consider decent costurile la revizi ma gandesc ca tot pe acolo se invart ca la logan cu ceva ++.Conduc decent il limita legala +10 uneori sportiv.

Detinatorilor de duster ias ruga sa imi raspunda multumesc anticipat drumuri bune tuturor...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ales un 4x4 pt ca... l-am folosit 1% pe drumuri mai grele... dupa ce am vazut cun si unde pot ajunge cu acel 4x4... am vrut mai mult! Si uite asa am ajuns sa leg prietenii si sa traiesc momente ex

Din cele discutate aici sau la subiectul despre preturi nesimtite mi-am format o parere despre duster, in baza careia ma pot prezenta cu o expunere la subiect, respectiv sfaturi achizitie duster. Nu d

gata!   sunt membru cu drepturi depline! de astăzi stimați colegi sunt proprietar ( mândru ) al unui frumușel Duster aș pune poza la semnătură dar nu știu cum... o mică descriere ( dacă nu vă

Posted Images

Stimate coleg Florinmy ati citit cate ceva despre viitorul masinilor pe motorina?

https://www.bugetul.ro/restrictii-circulatie-masinile-diesel-orase-importante-intampla-lucru-curand/

https://www.auto-bild.ro/stiri/ce-ar-putea-impune-romaniei-si-altor-8-tari-limite-privind-circulatia-masinilor-diesel-orasele-mari-139713.html

http://www.ziare.com/auto/diesel/masinile-diesel-pot-fi-interzise-dintr-un-moment-in-altul-in-orasele-din-germania-un-tribunal-a-decis-ca-interdictia-are-efect-imediat-1514218

Daca stiti toate astea ... de ce doriti o masina din Germania?

In Germania este ilegala modificarea kilometrajului, pe cand in Romania este perfect legala.

De ce nu cautati o masina din Romania cu putini Km si carte service?

Mai putina bataie de cap cu actele, mai multa siguranta si eliminati bisnitarul din start.

Incercati aici: http://www.ebursaauto.ro/vanzare/autoturisme/dacia_duster/

Cu 11.000 de euro puteti achizitiona o masina aproape noua.

Totusi ... cati ani intentionati sa tineti masina?

Cu stima

Link spre post

Marco79 Serios nu se intelege ce scriu ....daca nu intelegi ce am scris te rog ignora postarea mea multumesc de amabilitate

Link spre post

Am spus greu de citit nu că nu se înțelege. Iar noțiuni de gramatică elementară nu cred că e greu sa știm cu toții.

• Like 2
Link spre post

Sandel masina o achizitionez pentru familie nu ma gandesc sa o schimb in urmatori 8/10 ani am ales din DE pentru ca vreau sa ma duc eu dupa ea si ce am gasit pe targuri is obosite tare si cu siguranta sant manarite nu e logic o masina in ro adusa de dincolo sa fie 8000 la 100 mii km si in DE sa fie 9000 un alt avantaj sunt drumurile bune si motorina de calitate iar cele de la dileri is revopsite sau arata jalnic cele de pe lizing operational..oricum multumesc de site orice opinie e binevenita multumesc

Link spre post

In 10 ani Romania va fi plina de mașini electrice și hibride, iar mașina ta adusa din afara tarii cu mare tam-tam nu o vei mai putea vinde nimănui.

Locul ei va fi la REMAT și asta muuuuult mai devreme.

Ai studiat linkurile pe care le-am postat  la 7:45?

Restricțiile vor începe în marile orașe și vor continua în mediul rural.

Cei de la țara cumpăra mașini pentru a avea cu ce merge la oraș, nu pentru a frământa noroaiele acolo în sat.

Cred ca termenul de 8-10 ani este un termen pur fantezist.

Mai reflectează asupra problemei.

Succes maxim!

• Like 1
Link spre post

Poate e asa cum zici tu dar daca ar fi asa dacia ar mai comercializa masini diesel sau alte marci cu garantie de 5/7 ani sa fim seriosi si la cate masini diesel sunt crezi ca se vor scoate din dotare mi-e greu sa cred orice este posibil nu zic nu dar interesele sant mari si cred ca peste 75% sunt masini diesel 

Respect

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Știe cineva dacă se pot activa și alte funcții în afișajul de bord? M-ar interesa de ex temperatura ulei, presiune exacta roti etc.
    • Salutare, Amortizoarele se inlocuiesc pereche pe axa,asa ca trebuie sa le schimbi pe ambele punte spate. Te sfatuiesc sa pui amortizoare OE sau Monroe.Ambele sunt agreate de Renault.La 4x4,amortizorul are flansa fixa cod 543A06915R, trebuie 2 bucati.Se inlocuiesc cu masina pe elevator sau pe canal.Operatia dureaza in jur de o ora per roata.Se lucreaza sub autovehicul spate si in portbagaj.Atentie la scoaterea arcului de pe amortizorul vechi si montat arc pe amortizorul nou.Trebuie presa si banc de lucru pentru evitarea accidentelor de munca.                                                Service „Bun si Ieftin” nu exista.Ieftin doar la un mecanic care ti le schimba in fata porti ,cu lucru pe genuchi.                   Atentie, dupa inlocuirea amortizoarelor pe axa spate,la 4x4,este recomandat sa se faca geometria rotilor si vei vedea ca sau schimbat valorile fata de cele din fabrica.   Spor la treaba    
    • Salutare! Am o Dacia Duster 2 1.6 SCE 4×4, fabricată în 2018, și am observat că un amortizor de pe puntea spate are scurgere de ulei, deci cel mai probabil este compromis și trebuie înlocuit. Situația curentă: Amortizorul spate prezintă pierderi de ulei/gaz și necesită înlocuire. Întrebări pentru comunitate: Ce coduri OE originale ați folosit sau știți sigur că sunt corecte pentru amortizoarele spate la Duster 2 4×4 (2018)? – Am identificat ca posibil corecte codurile 562107298R și 562103964R; confirmă cineva din experiență? Ce producători aftermarket recomandați pentru amortizoarele spate pe acest model? – Mă interesează experiențe reale legate de fiabilitate și comportament în timp. La schimbarea amortizorului spate, ce alte piese ați înlocuit sau recomandați să fie verificate / schimbate preventiv? – flanșă superioară? – burduf de protecție și tampon de limitare? – bucșe de prindere / șuruburi? – alte elemente specifice punții spate la Duster 2 4×4? Recomandați un service bun și ieftin pentru înlocuirea lor în București? Orice informație din experiență directă este binevenită. Mersi mult!
    • Iar pentru cine doreste atasez si procedura din care au fost date cele doua poze, dar sunt mai multe:
    • Am un bun prieten care lucreaza pentru un producator de transmisii /cutii de viteze, mi-a oferit multe date, cifre si cazuri concrete referitoare la schimbul de ulei, span, uzura componentelor, reclamatii, etc. ..., ceea ce am scris (inclusiv cu bold) ramane valabil. Repet, depinde care este cauza acelui "zgomot deranjant", functie de aceasta se poate schimba si demonta /monta mai putin sau mai mult si sper sa nu ajungi la acele saibe =pozitia 17 (pe care le-ai mentionat si insistat cu ele) pentru ca atunci destul de probabil ca vei mai avea cateva "provocari" (si nevoie de mai multe extrase din Dialogys), iti doresc sa fie ceva simplu si usor de identificat si schimbat, plus ca important poate sa fie asa cum am scris si identificarea cauzei radacina (nu doar "constatarea" si schimbarea componentei defecte). Spor si bafta!
  • Creează nouă...