Sari la conținut

Mod functionare 4x4 Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Sunt prezentate in topic cele 3 moduri de functionare :   4x4 AUTO   4x4 LOCK   4x2

Foarte utile clipurile. Intamplator chiar astazi studiam mai aprofundat sistemul de tractiune de la Duster, si am dat de acest topic care fusese creat cu 5 minute inainte , daci clipurile chiar m-au a

Multam @dacian, cunosc materialul si eu de acolo m-am documentat, l-am si citat de cateva ori... Intr-adevar este un material foarte util si pe intelesul tuturor, macar atata fiecare dusterist ar tre

Raspuns: pe elevator (in Lock) se misca si fata si sparele in mod egal. Acum, problema este urmatoarea, masina neavand diferentiale blocabile si pe fata si pe spate, una din roti se poate invarti mai putin sau... daca pui mana pe o roata, poti s-o opresti din invartire

Trimis de pe al meu P024 folosind Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Daniel! M-am mai linistit. Am pus aceasta intrebare pt. ca , saptamana asta am avut ceva de mesterit pe dedesubt si m-am gandit sa incerc si 4x4. Am observat ca roata de pe stg. spate nu se invatea. Cand am pus mana pe cauciug, a inceput sa se invarte dar exact asa cum ai zis tu, puteai sa o ti cu mana. Mi-ai luat o piatra de pe inima. Multumesc! inca odata.

Editat de DAC
Link spre post
  • 1 year later...

Salut. In modul "auto" se activeaza singur 4x4 cand dam de obstacole ce necesita folosirea tuturor rotilor? Multumesc

Si inca ceva: care este viteza maxima pentru mers cu 4x4 activat(lock)? 

Link spre post
Citat

Salut. In modul "auto" se activeaza singur 4x4 cand dam de obstacole ce necesita folosirea tuturor rotilor? Multumesc

4X4 se activeaza daca simte ca patineaza rotile din fata fata de cele din spate.

Citat

Si inca ceva: care este viteza maxima pentru mers cu 4x4 activat(lock)? 

La mine se dezactiveaza pe cand trec de 60 km/h

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...