Sari la conținut

Diferential autoblocant pentru Duster, amatori?

Postări Recomandate

@ITLand: Cateva intrebari........ Blocantul dumneavoastra necesita folosirea franei de mana sau nu? Merge instalat si la Ph2 unde electronica face blocarea rotilor in functie de necesitate? Cat de usor se poate reveni la montajul din fabrica? Multumesc anticipat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 395
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut ! Profitand de aceasta ocazie, iata parerea unui client de-al nostru, din Peru, referitor la acest produs, dupa instalare: I am very happy with the differential slip thanks to this I have impr

Bua ziua tuturor . Sper ca pina acum sa se fi calmat spiritele asa incat sa nu ma trezesc cu o alta polemica interminabila pe acest subiect . Fiind singurul care a testat LSD -ul in discutie, voi in

Ai un avertisment!

Posted Images

Salut ,

Nu are nici o treaba utilizarea franei de mana cu functionarea blocantului .

Merge si pe PH2, e transparent fata de electronica .

Se poate reveni la blocantul din fabrica la fel de usor ca si montarea autoblocantului , toata operatiunea ( montare si/sau demontare ) dureaza max 2 ore

Link spre post

da, foarte interesant testul, nici eu nu am inteles exact, insa mi s-a parut ca intr-adevar cu esp-ul se descurca rezonabil, iar cu un autoblocant (quaife parca) nu se descurca deloc... Rusii se pare ca au disponibil si autoblocant pe fata. e fain ca au testat nu doar ca iese de pe role, au pus si obstacol in fata celorlalte roti

Link spre post

Esp ul nu prea are treaba cu situatiile din off-road, dimpotriva, este recomandat ca el sa fie decuplat atunci. El a fost montat pe auto pentru exact ce inseamna aceste initiale; electronic stability program, adica, in miscare cand masina intra in derapaj, acest sistem o aduce pe traiectorie actionand pe frana individual . Acea masina iese de pe role pentru ca are montate acele diterentiale autoblocante . Diferentilalul de la minutul 40 este cel pe care l-am montat impreuna cu Razvan pe masina mea . Eu l-am testat in teren, in noroi si functioneaza, adica, pe fata se invarte doar o roata in timp ce pe spate se invart amandoua !

Electronic Stability Program

Electronic Stability Program

Link spre post

computerul de esp are 2 functii - la esp on are fuctia de esp, iar la esp off are functia de diferential blocant electronic. dusterele care nu au esp nu au nici aceasta functie de diferetial blocant electronic. acese fuctii sunt descrise destul de bine in manualul masinii. unde s-a vorbit mai sus de esp s-a vorbit de fapt despre acea functie de diferential electronic, disponibila pe modelele de esp, functie despre care cu totii suntem curiosi cat e de eficienta comparativ cu blocantele disponibile pentru duster

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...