Sari la conținut

Diferential autoblocant pentru Duster, amatori?

Postări Recomandate

Rotile standard(maxim) pe hover in rusia sant 265/65/17 (30.6"), am preferat sa nu depasesc acest diametru desi cunosc multi cu 33 uri si cu rapoarte schimbate in grup cu torsen.

Rotile standard pe duster sant 215/65/16 (27") in romania, o sa intreb daca in rusia exista ceva mai mare in manualul masinii.

Partenerii mei s au referit la roti de 31 pe duster insa vreau o confirmare de la ei scrisa.

Este la mintea oricui ca dusterul NU are diferential central ci un ambreiaj multidisc care prin patinare interna poate executa functia de diferentiere, un compromis daca ma intrebati pe mine cu care personal sant de acord.

Acea "cutie de transfer" nu contine diferential central ci acel ambreiaj , putem depasi momentul cred.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 395
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut ! Profitand de aceasta ocazie, iata parerea unui client de-al nostru, din Peru, referitor la acest produs, dupa instalare: I am very happy with the differential slip thanks to this I have impr

Bua ziua tuturor . Sper ca pina acum sa se fi calmat spiritele asa incat sa nu ma trezesc cu o alta polemica interminabila pe acest subiect . Fiind singurul care a testat LSD -ul in discutie, voi in

Ai un avertisment!

Posted Images

In final reusiti sa fiti amuzanti unii dintre voi, imi aduc aminte de cei de la skoda, pe modelul octavia 4x4 aveau tot un ambreiaj din asta minune haldex, alta facatura cu impresionanta valoare de 7% cuplu transmis la puntea spate. Poate in viitor scot o varianta cu 5% dar iata avem Dusterul cu 10%, foarte tare

Diferentialul nu trebuie sa il cumpere cei care nu il doresc, eu doar am prezentat ce face si ce nu face, probabil nu la nivelul la care unii din voi si au dorit, insa fiecare om cu limitarile sale, atat am putut eu.

Am inteles parerile celor care nu il doresc, va rog sa nu va repetati.

Link spre post

In final reusiti sa fiti amuzanti unii dintre voi, imi aduc aminte de cei de la skoda, pe modelul octavia 4x4 aveau tot un ambreiaj din asta minune haldex, alta facatura cu impresionanta valoare de 7% cuplu transmis la puntea spate. Poate in viitor scot o varianta cu 5% dar iata avem Dusterul cu 10%, foarte tare

Fratele meu... ma impresionez MAXIM cat esti de intelept si cate paralele faci intre aduceri aminte si imaginatie.

Daca ai ajuns sa compari Octavia 4x4 cu Duster-ul e bine de tot! Daca taceai... filosof ramaneai!

Incearca sa te "perpendicularizezi" pe Duster si sa inveti ce face aceasta masina! Se pare ca pricepi cam greu cu explicatii. Iti propun sa inchiriezi un Duster si sa te dai cu el putin ca sa-nveti ce face si... cum face

Diferentialul nu trebuie sa il cumpere cei care nu il doresc, eu doar am prezentat ce face si ce nu face, probabil nu la nivelul la care unii din voi si au dorit, insa fiecare om cu limitarile sale, atat am putut eu.

Am inteles parerile celor care nu il doresc, va rog sa nu va repetati.

Tot cred ca nu ai inteles!!!

Nu este vorba de faptul ca nu-l vrem! Cred ca am vorbit despre alte subiecte pana acum... eu in Romana si tu in Rusa!

Link spre post

Comanr, diferentialul rusesc este integral mecanic? Cum se face/comanda cuplarea puntii spate?

Diferentialul este integral mecanic, cuplarea puntii spate se face ca si inainte, din cutia de transfer sau cum o numeste lumea.

@danielcojocar

Diferentialul este pentru cei care vor sa si riste viata cu masina, care vor sa isi strice masina, sa faca teste cu un lucru rau, neomologat si netestat pe marele Duster, sant deja vreo 10.

Banuiesc ca santeti linistit acum.

@dusteradmin

Daca reusim cumva sa montam diferentialele o sa notam numarul clientilor care vin de pe acest in incercarea de a sprijini si noi financiar sau cumva sau ajuta cum putem, avand in vedere ca asa reuseste sa ne cunoasca lumea.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...