Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

Jugulator, de aia am si scris ca "pare" cu litere mari chiar. Pentru ca nu stiu cum e.

Dar daca ar fi asa cum zici tu, de ce nu le da vin imediat la toti (sau in 2-3zile) urmand apoi sa livreze masina in 1-2-3-4 luni in functie de cereri. Asta una.

A doua chestie ar fi ca tipa de la vc a zis ca nu exista prioritizari pe linia de fabricatie indiferent cine si cate comanda. A fost categorica... ori minte aia ori ceva nu iese la socoteala.

Eu am primit VIN-ul la 7 zile de la comanda.

Da, nici eu nu am zis de prioritizari functie de cine si cate comanda. E principiul "primul venit, primul servit".

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 8 months later...
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Vă salut,

Am plătit avansul pentru un Duster Laureat 4x4, 1.5 dCi, culoare Gris Comet metalizat miercuri 10.02.2016.

Ca dotări opționale, față de varianta de echipare cunoscută, am optat pentru regulator limitator de viteză, asistență la parcarea cu spatele (oferită gratuit), alarmă (de asemenea gratuită), scaune încălzite, și volan/ ornament schimbător îmbrăcat în piele. Totul a ajuns undeva la 16783 Euro.

Avansul de 2085,75 Euro a fost plătit la un curs de 4.5547 (9500 lei). Mașina o voi achita cu plata integral.

Termenul estimativ de ridicare va fi undeva la 16.03.2016. Vă voi ține la curent!

O seară faină!

p.s. am deja VIN-ul pe bonul de comandă.

Editat de tomcip
  • Like 1
Link spre post

La mine e mai interesant..comanda data in 27.01.2016.. 1.2 Tce 4*4 fara piele si harta Eu..Estimare livrare 25.04.2016..

La tine e ok timpul de livrare.

Link spre post
  • 1 month later...

Ma bucur, asa am luat si Skoda pac, pac, aer sa aiba Dusterul ca restul nu ma intereseaza.Mersi, o sa dau o fuga la Meridian.

Link spre post

Postati aici detalii privind dealer-ul, comanda facuta, modalitatea de plata (cash / credit) si durata estimata de dealer pana la livrarea masinii.

Acest topic are ca scop informarea viitorilor cumparatori de Duster, sa stim la ce sa ne asteptam daca comandam un Duster si cum trebuie sa procedam.

Multumesc anticipat pt ajutorul vostru!

In cazul meu a fost vorba de Auto Moldova Piatra Neamt, plata s-a facut integral, masina era pe stocul fabricii si a ajuns in doua zile de la data comenzii.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...