Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

Pai din ce am înțeles, orice dealer poate face rost de voucher pe la suma de 1500 lei. Deci da, la prețul de 18000 euro ar trebui sa am discount de 1200 euro de la rabla ( groso modo) + 700 euro un discount de la Dacia (asta scrie pe site), deci ar trebui sa o scot la 16000 euro dacă am noroc, tot ce e în plus, gen alarmă, senzori de parcare sau mai știu eu ce ar fi binevenit. După ce O iau trebuie sa ma interesez cum unde și cât costa sa pun webasto pe ea și cam asta ar fi.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Intereseaza-te neaparat la dealer. Multi au obiceiul sa anunte reduceri maricele (de genul celor 700 euro) fara sa se oboseasca sa spuna ca reducerea asta vine chiar de la aplicarea unui tichet rabla.

Apoi, daca reducerea e chiar pe bune, trebuie sa-i spui dealer-ului explicit ca vrei sa-ti faca rost SI de tichet rabla .. Nu toti se zbat din proprie initiativa pentru client.

In rest, daca vrei sa pice o cotiera, niste covorase sau alte optionale (alarma te sfatuiesc sa-ti spui dupa ce iei masina pentru ca ce au in oferta dealerii e slabut rau) si daca iti permiti, poti sa faci plata in avans si sa-i spui de la obraz vanzatorului masinii ca vrei si tu in compensatie niste atentii :) (au si ei niste planuri de indeplinit si in functie de asta castiga bonus-uri).

Nu lasa nici un detaliu la intamplare. Calculeaza totul astfel incat obtii maximum.

Bafta la achizitie :)

Later Edit.. Am vazut si eu acum oferta Dacia Duster... Da, o poti lua cu cel putin 1700 euro mai ieftin (chiar mai mult): Reducere Dacia + Rabla... Buna afacere!

Link spre post

@dr_dumi vezi ca DonQuijote a gresit poza cu packul look. Ce a pus el nu e stock si e fara pack look. Uite cam asa arata cu pack look (care daca nu ma insel fata de stock include jante de aluminiu, geamuri ionizate, bare transversale si capace oglinzi argintii si ornament esapament):

dacia__duster_2014_1_lgw.jpg

Nu e chiar cea mai optima poza dar e ce-a mai buna care am gasit-o la o cautare rapida. Daca mai astepti cateva zile o sa postez poze personale ca trebuie sa imi ajunga si mie in sfarsit :hyper:

Link spre post

Vad ca proiectoarele nu sunt cromate ca la cea din celalalt post. În fine, detalii. Eu ma gândeam la un avans de sa zicem 30-50% și restul în rate. Ce nu înțeleg eu este ca pe site îmi baga casco pe gat ceva ce nu sunt nevoia sa am la o dacie. Probabil ca cea mai bună achiziție ar fi sa nu ma crediteze Dacia ci mai degrabă vreo banca ceva, nu? Dpdv financiar vorbind. Pana la urma calvar trebui sa aștept? Pe stoc exista mașini? Ceva discounturi în plus la astea pe stoc? :)

Link spre post

Nu prea îmi dau seama. Unu e cu negru altu e cromat.

Pai fix aia e diferenta, pack look adauga elemente cromate ce se prind peste elementele negre ale masinii (prag fata si spate, praguri laterale, si o folie argintie pe bari)

Ma vad luni cu un tip de la meridian sa vad ce și cum.

Care este discount ul la Care ar trebui sa ma aștept? Ca la alte mărci, tipul de la sales îți poate da un discount suplimentar fata de ce oferte sunt deja la autoturismul respectiv..

Dacia nu permite dealer-ilor de a acorda discounturi suplimentare. Ai sa vezi in momentul cand platesti masina ca virezi banii in contul Renaul-Vehicule Comerciale si nu in contul dealer-ului. Tot ce poti obtine e un covoras sau ceva de genul asta (ceea ce nici aia nu prea cred, Dacia se vinde, reprezinta peste 40% din totalul vanzarilor de auto noi la noi in tara, cred, nu sunt foarte disperati dupa clienti, precum la alte marci).

• Like 1
Link spre post

Cand cumperi in rate sau leasing te obliga banca sa ai casco. Motivul e ca daca ai cumva dauna totala banca sa isi poata recupera investitia, fiindca garantia pentru credit e masina in sine.

Apoi mie mi-a iesit mai ieftin leasingul de la RCI Leasing (adica cel al lor) decat la altii. Ce-i drept nici n-am stat mult sa caut fiindca mi-a placut de "orientarea lor catre client", daca tot se vorbeste de asta pe in ultima vreme :ahappy:

Exista si masini pe stoc dar trebuie sa mergi la dealer sa discuti cu ei ce au. In cazul in care nu este pe stoc ceea ce vrei pregateste-te sa astepti vre-o 3 luni. Eu am platit avansul pentru cum mi-au zis ei "comanda ferma" in 23 aprilie si abia saptamana asta imi ajunge masina. Cam mult, dar asta e.

Discounturile depind de dealer si situatia particulara. Trebuie sa incerci sa negociezi si sa joci teatru cat mai bine astfel incat sa dai impresia ca nu esti sigur daca vrei o dacie :)

Link spre post

@DonQuijote sa stii ca eu am luat 2% reducere de la dealer pe langa o promotie de 4% de la Dacia, care era in momentul cand am facut comanda. Cred ca motivul a fost ca de cand am intrat pe usa am scos lista cu configurarea full options, mai putin medianav si probabil dealerul s-a temut ca la banii aia am cam prea multe optiuni si a vrut sa fie sigur ca ia comanda. Dar cine stie.

Edit: De mentionat si ca sunt pentru a doua oara client la aceeasi reprezentanta si am discutat cu acelasi agent de vanzari de fiecare data. Poate o fi avut si asta vre-un rol.

Link spre post

Scuzați însă eu când am auzit ca mokka trebuie sa aștept 4 luni la ea, am zis ca trebuie sa ma orientez către altceva. Din ce mi-a explicat dealer ul am înțeles ca ar fi un maxim de o lună. Eu într-un fel sau altul trebuie sa am o garanție ca masina vine în termen de 30 zile. Nu știu cum sunteți voi dar sa stau 3 luni fără mașină este imposibil. Dacă mi se comunica asa ceva, cred ca aleg calea de afară. Sper sa nu se ajungă la asta. :)

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...