Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

(...) Acum presupun că GRI o să scrie și în talon, și mi-e frică să nu dau de un polițist care să mă întrebe: "De ce e mașina verde și aici scrie gri?".

Poate pare o problemă caraghioasă, dar mi se pare destul de îngrijorător totuși. Ironia e că nu pot spune că oficial e o greșeală, având în vedere ca gri este traducerea corectă, și că nu puteau trece gri olive în CIV. Dar totuși e ciudat să ai mașină care arată verde și scrie ca e gri...

Culoarea "Gris Olive" sigur este omologata la nivel european de catre Renault ca nuanta gri, si nu de verde. Problema era daca in CIV RAR-ul iti trecea verde, iar la o eventuala verificare dupa VIN nu se pupa cu baza de date...

N-ai tu frica nu te va intreba politistul de culoarea masinii, eventual din curiozitate.... :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Culoarea "Gris Olive" sigur este omologata la nivel european de catre Renault ca nuanta gri, si nu de verde. Problema era daca in CIV RAR-ul iti trecea verde, iar la o eventuala verificare dupa VIN nu se pupa cu baza de date...

N-ai tu frica nu te va intreba politistul de culoarea masinii, eventual din curiozitate.... :)

La verificare VIN cu baza de date la cine te referi? că RAR-ul nu mă va avea în baza de date decât după ce secretizez CIV-ul și termin actele. Te referi la rețeaua Dacia în sine? acolo oricum ar fi, o inconsecvență tot e, că pe factură scrie verde, doar pe VIC și COC scrie gri.

Nu te contrazic, înțeleg ce zici, dar tot mă neliniștește situația :ermm: .

Între timp am trimis un mail dealer-ului, aștept răspuns... La fața locului am verificat să fie corecte seriile de șasiu și de motor, numai la culoare nu m-am uitat :blush: .

Link spre post

culoarea trebuie sa fie aceeasi pe factura civ ci coc, altfel vei avea probleme la ANAF si politie.

Încerci să mă ajuți, dar cred că n-ai avut răbdare să citești totul: exact ce zici tu, asta e problema și asta încerc să aflu cum să rezolv:

- factura ->verde

- CIV, COC ->gri

- catalog renault -> gris olive

Dealerul zice că nu-i nicio problemă (evident).

Eu ce fac și cum corectez, să nu am probleme? Merg si corectez la RAR în verde? Nu am probleme după aceea, cu baza de date Dacia?

Link spre post

Nu ramane decat sa faci o adresa la dacia si sa le specifici ca tu ai comandat gri si ca pe factura e verde dar pe civ si coc este gri.

Normal datele corecte sunt cele din coc si civ.

Este posibil ca furnizorul sa fi trecut gresit culoarea pe factura ceea ce inseamana ca trebuie modificata factura.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...