Sari la conținut

Duster 1.2 TCe 125 cai

Postări Recomandate

• Răspunsuri 342
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

diferenta de 1,1 sec este MAXIMA. mi se pare ca ajungi de la TM la Lugoj cam cu... 30,5 secunde mai repede. Hai sa fim putin seriosi si sa ne dam seama ca analizele nu se fac asa. Motorul de 1,2 Tce e

Șanse 50% să nu ai probleme

Am fost ieri si am testat eu 1.2 in Ungaria. Am comandat-o deja si in 2 saptamani vine de pe stock din Viena. Se misca fantastic. Consum mediu 7l/100 km. Sunt fascinat de ea. Am platit 3600000 forinti

Posted Images

Si ca sa fim strict obiectivi in aceasta privinta (deci sa vedem costurile trecerii unui motor de la euro 5 la euro 6) trebuie sa comparam acelasi motor pe aceeasi masina cu aceeasi linie de echipare atat euro 5 cat si euro 6.

Pe VW Passat Highline spre exemplu, motorul 2TDI DPF 140cp este oferit in ambele clase de poluare.

2.0 TDI DPF 140cp euro 5 = 29.777E

2.0 TDI DPF 140cp euro 6 = 30.611E

Deci pe nemti i-a costat 834E sa treaca motorul 2.0 TDI 140 cp de la euro 5 la euro 6, nu cred ca e o avere suma asta care, pana la urma, va reprezenta totusi un mare avantaj la revanzare.

Pe cei de la Renault cred ca-i va costa si mai putin sa treaca 1,5 dCi-ul de la euro 5 la euro 6.

E cineva care a facut drive-test cu TCe-ul ? Se comporta ca si 0,9 pe Logan? (pastrand proportiile bineinteles).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

ok. de o luna "culeg" informatii despre Duster si am ales 4X2 benzina. aici apare "buba". care motor? am vb cu 3 ingineri de la Dacia. toti acelasi raspuns: motorul de 1.6 16v este bun iar de la 1.2 Tce nu avem niciun feedback. nici macar baietii de la incidentologie nu prea au multe de spus. Poate este vreun posesor cu acest motor sa ne impartaseasca primele impresii....

Link spre post

Cât timp cei de la incidentologie nu au spus nimic, practic sunt 2 situații:

1. motorașul este momentan fiabil;
  2. nu este atât de fiabil, însă nu se raportează extern.

Varianta 2 este puțin plauzibilă, dată fiind accesul relativ facil la internet al posesorilor.

Fiind un motor nou apărut în gama Dacia, este de asemenea probabil ca posibilii clienți să îl evite momentan.

Link spre post

ok. de o luna "culeg" informatii despre Duster si am ales 4X2 benzina. aici apare "buba". care motor? am vb cu 3 ingineri de la Dacia. toti acelasi raspuns: motorul de 1.6 16v este bun iar de la 1.2 Tce nu avem niciun feedback. nici macar baietii de la incidentologie nu prea au multe de spus. Poate este vreun posesor cu acest motor sa ne impartaseasca primele impresii....

De ce nu optezi totusi pentru un 4x4 1,6 16v?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...