Sari la conținut

Postări Recomandate

Rezistă curelușa aia la înaintare? Din ce sunt fabricate? Am văzut bare din astea dar sincer...sunt cam sceptic. Cu siguranță nu le-au pus așa de-a moaca și sunt calculate să reziste, dar totuși, parcă nu-mi vine să cred...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 152
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Le-am achizitionat in cele din urma, pe cele din link, de la Cluj, de la punctul de lucru al firmei de pe site. Montajul s-a facut gratuit, s-a oferit factura si garantie. Prindere buna. De auzit, in

De luni 10.02.2020 sunt iar la vanzare barele trsansversale la Lidl. Pentru cine e interesat!

Pentru cine e interesat au intrat azi (26 Sept) bare transversale la Lidl compatibile, conform listei de pe ambalaj, cu Duster 1 si 3. Mi-am luat dar inca nu le-am montat.

Posted Images

Eu folosesc Thule Dynamic M (fosta Dynamic 800), care are 34 cm. Surprinzator, e foarte incapatoare. Thule Box Motion 600 vad ca are inaltime de 42 cm, deci n-ar fi cea mai ingusta.. sau poate doar daca te-ai referit la gama Motion.

Sistem de prindere prin curelusa e la mai multe tipuri de bare, inclusiv la WingBar Edge. Am inteles ulterior ca acea curelusa e din otel imbracat in cauciuc.

Codul pentru setul de 4 cureluse este 1500052976. Costa intre 50 si 60 de euro. Se gasesc de cumparat inclusiv pe portbagajeauto.ro la 275 lei. In orice caz, par a fi foarte rezistente, nu cred ca vor da semne de imbatranire prea repede.

Link spre post

Eu spuneam de tot sistemul de prindere (este unul si acelas cu cel vandut impreuna cu barele de Dacia Mag),deci nu numai de cureluse.Eu am cumparat un set de bare aluminiu Menabo XL si nu mai stiu cum si le-am pus pe prinderile din foto...iar pe suportii de prindere ale barelor menabo,am pus niste bare din otel ce le aveam prin garaj si le-am dat la cineva,asa am recuperat din bani! Si apropo,ai dreptate Stef13 ...am gresit numele lazii,este vorba de Pacific 600!

thule_piede_775_900x900.jpg

Editat de wolwerine
Link spre post

Le-am luat eu, le-am si montat in 15min, se potrivesc la Duster 4x2 2019.

Am facut si o proba, intre 70-90km/h se aude un fluierat. Dupa 90 nu se mai aude....pana la 120. Mai mult nu am fost cu ele.

Pentru 159 lei au meritat.

Link spre post

Le-am luat și eu ieri. Nu am încă mașină (după 14 octombrie), dar le-am luat să fie 😁.

Când am ajuns acasă am constatat cu surprindere că virgulă canalul din mijlocul barelor este mai îngust decât ce am eu suporturi T de la Thule pentru schi. O să fiu nevoit să fac alții la strung cumva. În rest par OK.

Abia aștept să le montez!

Link spre post

Inainte sa le cumpar am intrebat si se pot returna in 30 zile pe baza bonului.

Nu eram sigur daca le pot prinde sau nu pe masina.

bare portbagaj.png

Editat de clase74
Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...