Sari la conținut

Bodolache

Members
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

11 Bun

Despre Bodolache

  • Rang
    Dusterist
  • Dată Naștere 07.11.1976

Informații profil

  • Nume:
    Bodolay Botond
  • Interese:
    Formula 1, gaming, IT&C, audio-video
  • Oraș:
    Baia Mare
  • Stare:
    Posesor de Duster
  • Motor:
    1.33 TCe 150cp
  • An fabricație:
    2019

Metode de contact

  • Yahoo
    riddickbb@gmail.com

Vizitatori Recenți Profil

550 citiri profil
  1. Era vorba de următoarea situație: ai Keyless Entry, ai cartela în buzunarul de la geacă, oprești la tomberon să arunci gunoiul, scoți la liber (cu motorul pornit!), tragi frâna de mână, ieși din mașină, mergi să deschizi portbagajul să arunci gunoiul, uiți că ai cartela în buzunar (și nu ai lăsat-o lângă schimbătorul de viteză) și începe mașina să claxoneze de toți din jur se uită la tine, crezând că pe ei îi ”înjuri”. Am pățit-o de N ori. 9/10 cazuri se întâmplă așa. La asta s-a făcut referire.
  2. Nu plătești nimic, doi ani e gratis. O să primești două cartele SIM, una pentru tabletă, cealaltă pentru routerul mobil. Nu vei putea vedea traficul consumat, dar ca să ai totuși un reper, din câte am reușit să aflu pe site-ul Orange, Cronos-ul începe pe data de 1 a lunii, de acolo încolo ai 40 GB net pe lună, pe ambele cartele separat. După doi ani poți să renunți la ei sau să rămâi client. Dar atunci deja devii abonat, vei plăti.
  3. Salut, și să ai noroc la ea! Pachetul Orange o să îl primești mai târziu, peste cca o săptămână, poate două maxim. O să te sune dealerul când ajunge. Și eu am SL Orange și la fel a fost și în cazul meu. Vine pe baza contractului mașinii, o să ai de semnat și acolo. Referitor la MediaNav, și mie mi-a atras atenția acel aspect, dar personal nu am un răspuns clar, doar pot să presupun că are legătură cu protejarea bateriei. Eu când rămân în mașină și mai vreau să ascult muzică, îl pornesc din nou și ca să nu să stingă iar, îl pun mod de noapte, moment în care se stinge ecranul și muzica/radio
  4. Super! Felicitări și să o stăpâniți sănătoși! Lasă că toate au un sfârșit și o să o poți conduce liber și nestingherit 😁
  5. @KangouMambo ceva vești? Noutăți?
  6. Da da, asta știam. Mi-a actualizat harta/hărțile de vreo două ori în astea trei luni, cred.
  7. Mi-a zis tipul de la reprezentanță că astea două vin la pachet. Nici nu-mi trecuse prin cap să schimb eventual cu Ungaria.
  8. Și al meu e SL Orange și e 4X2. Am primit Keyless Entry, avertizare unghi mort, harta României și Bulgariei gratis. Numai tapițeria de pe scaune nu e piele (ecologică). În rest full.
  9. Păi aia e deja SL Orange. Ești sigur că va fi Prestige?
  10. Ce culoare va fi? Și ce tracțiune?
  11. Ez zic să mai scrii o dată "sfârșitul" nu de alta dar să nu rămâi decepționat oricum, să dea Domnu' să scapi repede.
  12. Soțul unei colege lucrează la Dacia și povestea zilele astea că stau mașinile în curte, nu mai răspund oamenii (clienții) la telefon, nu vin să semneze contractele iar mai apoi să își ridice mașinile. Covid ăsta le-a cam dat multora peste cap bugetul.
  13. Păi nu știu ce să zic. Schimbi roțile de vară/iarnă sau un cap de bară... îți fac ei unghiul de fugă gratis? Unde e garanția? Poate dacă poți demonstra că trage mașina într-o parte din fabrică. Sau intri pe la ei așa, pur și simplu, și vrei un unghi de fugă? În fine, nu sunt expert😁
  14. Mergi la un unghi de fugă. Sunt service-uri sau ITP-uri care fac (și) așa ceva. Asta într-adevăr nu ține de garanție.
  15. Eu am comandat pe 28 august 2019 Duster-ul SL Orange 1,33 Tce 150 CP 4X2, negru (plus 300€). Pe atunci, data estimată de livrare era pe 20 octombrie. După ceva timp a scăzut la cca 14 octombrie. În final a ajuns pe 16 octombrie și deoarece băiatul care mi-a făcut dosarul era plecat la București la ceva curs, am primit mașina o săptămână mai tărziu Deci da...se respectă termenele. Plus-minus o zi, două.
×
×
  • Creează nouă...