Sari la conținut

Bodolache

Members
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Neutral

Despre Bodolache

 • Rang
  Nou venit
 • Dată Naștere 07.11.1976

Informații profil

 • Nume:
  Bodolay Botond
 • Interese:
  Formula 1, gaming, IT&C, audio-video
 • Oraș:
  Baia Mare
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.33 TCe 150cp
 • An fabricație:
  2019

Metode de contact

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Salut! Am și eu o întrebare la care nu am prea găsit răspuns: la Duster-ul ăsta nou nivelul de benzină afișat pe bord se scurge cursiv, sau sare din linie în linie? Adică nu e ca la Logan, unde dispare câte-o dungă, ceea ce e ucigător. E un detaliu despre care nu vorbește nimeni în filmările de pe YouTube și chiar eram curios. AMR: circa o săptămână 😁
 2. Le-am luat și eu ieri. Nu am încă mașină (după 14 octombrie), dar le-am luat să fie 😁. Când am ajuns acasă am constatat cu surprindere că virgulă canalul din mijlocul barelor este mai îngust decât ce am eu suporturi T de la Thule pentru schi. O să fiu nevoit să fac alții la strung cumva. În rest par OK. Abia aștept să le montez!
 3. Rezistă curelușa aia la înaintare? Din ce sunt fabricate? Am văzut bare din astea dar sincer...sunt cam sceptic. Cu siguranță nu le-au pus așa de-a moaca și sunt calculate să reziste, dar totuși, parcă nu-mi vine să cred...
 4. Știu că e nevoie de suportul de schi, folosesc un Thule cu sistem de prindere atât în T cât și în U. Schiază toată familia, e drept că de cele mai multe ori mă duc eu cu copiii, deci duc minim 3 perechi de schi, 3 de clăpari, 3 căști, 3 perechi de bețe... plus pantofi de schimb... Am judecat exclusiv după imagini când am zis că s-ar putea să fie prea joase Wingbar-urile, dar pe de altă parte nici nu le exclud, mă bazez pe părerile voastre, mai avizate ca ale mele. Dacă voi ziceți că sunt OK și încap schiurile pe ele, o să le iau în considerare la achiziție, pentru că într-adevăr, sunt superbe. La cutie și eu m-am gândit, dar până acuma nu mi-am cumpărat pentru că am un Logan din 2007, 1.4 Mpi...tot aveam impresia că de mai pun și cutie pe el, nu o mai ia din loc Și da, bancheta rabatabilă va fi de un real ajutor (la Logan nu am așa ceva) o vreme, până cumpăr barele, deși slabe șanse să ningă așa repede. Okay, merci mult pentru idei. Sunteți de treabă toți
 5. Merci de răspunsuri. Cred că wingbar-urile ies din discuție, deoarece fiind vorba de schiuri, mă tem că dacă le pun lipite unul peste celălalt, legăturile inferioare nu vor încăpea, fiind prea aproape de plafon. O să analizez linkurile și cred că după ce va veni mașina, mă voi putea decide definitiv, că așa, fără să văd efectiv plafonul mașinii, mi-e greu să îmi dau seama despre ce e vorba. Mă gândesc să opresc în oraș posesori de Duster nou cu bare deasupra și să îi întreb de unde le-au luat Merci preaplecat pentru ajutor!
 6. Salutare. Mi-am comandat un Duster nou și fiind schior, până vine mașina (în octombrie) am început să mă uit pe net după ceva bare transversale pe care să montez apoi suporturile de schi. Văzând la descrieri "bare transversale Duster 2010-2017", "bare transversale Duster 2018", m-am gândit să vă întreb dacă există diferență între barele alea longitudinale ca formă și dimensiune? Chiar trebuie să mă ghidez după anul fabricației sau se potrivește oricare dintre bare? Nu arde, am timp să mi le cumpăr, doar mă interesez. Poate mă puteți ajuta. Merci anticipat!
 7. Cu siguranță dacă mergi cu servieta plină la reprezentanță și o deschizi în fața lor... clar a ta e prima pe banda de producție dar și eu puteam să am mașina în câteva zile, maxim o săptămână...dacă acceptam culoarea Orange Atacama era undeva într-un showroom prin țară, trebuia doar să meargă trailerul după ea. A fost tentantă...dar am preferat să aștept.
 8. Eu am dat comanda pe 28 august pentru un SL Orange Noir Nacre (adică negru), 1,33 TCe 150 GPF 4X2 și azi mi-a spus dealerul că totul e OK, mașina a intrat în producție și data estimativă de livrare va fi pe 21 octombrie. Deci...da, e cerere pentru Duster.
 9. Această postare m-a întărit (glumesc!) și am plătit azi (și eu) avansul pentru un Duster 1,33 Tce 150 SL Orange. Noire Nacre Și cu ocazia asta salut toți membrii forumului. Am citit ieri o sumedenie de comentarii și postări, mi-au fost de mare ajutor. Duster-ul meu va veni undeva prin octombrie, din cauza culorii (n-a fost pe stoc numai Orange Atacama). Să auzim numai de bine!
×
×
 • Creează nouă...