Sari la conținut

Dacia Duster - Programul Rabla

Discutii si intrebari despre programul Rabla pentru Dacia Duster

0 topicuri în acest forum

Nu sunt încă topicuri în acest forum

Creează primul topic

 • Topicuri

 • Postări

  • ce telefon ai? Mie pe 1plus nu imi merge versiunea asta inca.
  • Salutare.la mine după înlocuirea suspensiei a început să facă ca un uruit in depășiri.exact cum explici tu.mi se pare ciudat, înainte nu făcea cu amortizoarele vechi si arcurile .
  • Salut @Gil26 Pentru Duster 2019 - 2020 , 1.3 4x4 , poti sa pui te rog manualul de service?   Multumesc   PS @all- daca se considera util, asa cum am promis, - ma pot ocupa de stocarea/publicarea materialelor, free of charge. In limita (deocamdata ) de 1 Tb.
  • Oferim spre comercializare lampi dedicate full led iluminare numar pentru ambele modele. 85 lei/set.
  • @Midnighte , Dacia\Renault a inceput de ceva vreme sa inchida usa, foarte curand o va incuia de tot. Toate informatiile vor fi accesate doar de pe server. Asta indiferent de ce facem sau nu facem noi. Cineva acolo doreste sa dea painea si cutitul doar reprezentantelor (si multe dintre ele sufera rau de tot). Fara sa gandeasca ca brandul se mentine mai ales prin serviciile post-vanzare. Cat au lasat "la liber" softul si o buna parte din informatii multe solutii si rezolvari au venit de la cei din afara grupului. iar reprezentantele s-au degrevat de multe din probleme. De acum incolo la "asa face toate" nu vor mai avea ajutor din afara, iar "firul" de la VC se va inrosi. Informatiile "au curs" pana acum pentru ca cei din grup au lasat robinetul deschis. Cineva de la etajele superioare a decis sa il inchida. Indiferent de cat de "destepti" am fi noi decizia a fost luata de multa vreme, au nevoie doar de ceva timp sa restructureze sistemul, atat si nimic mai mult. Un alt program din care se pot extrage coduri de piese (diversi producatori), descriere piesa, poza, cod OEM, etc. este TecDoc (catalog TecAlliance). Eu am instalat pentru testare versiunea 2018Q2, ocupa vreo 35,7GB si e OK. Sunt si versiuni mai noi 2018Q4 si 2019Q2 (dar fara patch). Linkul nu il mai dau dar se poate gasi foarte usor.
×
×
 • Creează nouă...