Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 404
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu pot sa ma abtin... Iarna nu-i ca vara... aerul!

Raportez din incinsa grecie: se pare ca problema cu AC s-a remediat. Am mers cu el mai multe ore in continuu, fara probleme. Ba chiar parca acum face si mai racoare. Deci, daca vor, pot.

Ca sa incercam sa te ajutam (din experienta)... Sistemul functioneaza cel mai bine pe treapta a doua a ventilatorului. La treapta 4, nu face fata atat de bine sistemul de racire pentru debitul de aer

Posted Images

Comanda de clima este butonul pe care scrie AC. Am sunat la un dealer din valcea si mi-a zis ca nu stie Ca dacia accepta asa ceva.

@mordred : la ce dealer ai fost?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu există OTS pentru sonda antiîngheț, problema apărând aleatoriu datorită montajului defectuos* Dacia merge pe calea "Dacă clientul observă schimbăm, dacă nu observă, scăpăm de un fraier".

*sonda aia trebuie să fie în contact cu vaporizatorul nu la 5-10mm de el

Link spre post

O repoziționare ajută dar ori se face cu aeroterma(cutia) bucăți, implicit bordul jos ori cu ajutorul unui endoscop portabil (costă, în plus trebuie instruit dorel) deci îl punem la mână/ochi și vedem apoi.

Link spre post

Prin deductie logica, sonda noua ar trebui sa fie putin mai lunga ca asa bagata pe pipaite sa fie mai aproape de vaporizator.

Ce nu inteleg este cum au resuit chestia asta, la ph2? Nu e aceeasi aeroterma ca la ph1? Si pe asta or fi modificat-o?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...